Action, Lidl en Aldi superaanbieding: goed op weg met de Garmin Drive navigatiesysteem

De Action, Lidl en Aldi verbazenons wekelijks met de soms bizarre, maar vaak handige gadgets die ze verkopen. Zo nu en dan staat er een parel tussen die we wat extra aandacht moeten geven. Zo ook dit navigatiesysteem van Garmin, de Garmin Drive. Voor iedereen die de papieren kaart uit frustratie heeft gegooid en navigatie liever aan technologie toevertrouwt, dan aan zijn bijrijder.

Garmin navigatiesysteem voor een prikkie

Garmin is voornamelijk bekend van de horloges die het maakt. De horloges zijn voornamelijk gericht op outdoor-activiteiten en worden veel gebruikt door hardlopers om hun afstanden en andere data mee vast te leggen. Navigatie is dus niet vreemd voor het merk. Vandaar ook dit navigatiesysteem dat je kunt gebruiken in je auto.

De Garmin Drive is een gebruiksvriendelijk GPS-navigatiesysteem. Hij is voorzien van handige functies, zoals real-time services. Daardoor kun je bijvoorbeeld tijdens je reis updates ontvangen met verkeersinformatie. Ondanks dat je als bestuurder altijd je ogen op de weg moet houden, helpt dit navigatiesysteem je extra scherp te houden op de weg. Zo waarschuwt hij je bijvoorbeeld voor gevaarlijke mochten, schoolzones, flitspalen en de maximumsnelheid.

Garmin navigatiesysteem
Garmin navigatiesysteem (Bron: Lidl)

Rij direct (bijna) heel Europa door

Soms moet je wanneer je een navigatieapparaat koopt nog aparte kaarten kopen om te kunnen navigeren. Dat is bij dit exemplaar niet nodig, aangezien hij wordt geleverd met 46 geïnstalleerde kaarten van 46 landen binnen Midden-Europa. Daarnaast krijg je ook levenslange kaartupdates van Garmin Premium Traffic.

Verder wordt het navigatiesysteem geleverd met houder met zuignap en USB-kabel via welke je hem kunt opladen. De lader is te koop voor 99,99 Euro. Mocht hij online zijn uitverkocht, dan kun je altijd nog even langs de winkel rijden.

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor een prikkie. Check hier de goedkope en handige gadgets die je deze week bij deze winkels en in de Action en Kruidvat kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: goed op weg met de Garmin Drive navigatiesysteem
Sluiten