Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 22 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: XL gasbarbecue is complete buitenkeuken

De Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. Lidl verkoopt deze week een gasbarbecue die eigenlijk als volledige buitenkeuken fungeert. Een professioneel apparaat voor de serieuze bbq-fanaten.

Lidl’s XL gasbarbecue

Vergeet the green egg, deze barbecue is het echte werk. Tenminste, als je de voorkeur geeft aan een gas boven de rokerige geur van hete kolen. Met deze professionele barbecue kun je in ieder geval de hele familie van een gegrilde courgette voorzien. Of misschien zelfs de hele wijk.

De barbecue heeft 3 RVS branders (3,5 Watt) en een zijbrander (2,9 Watt) waardoor je er veel eten tegelijkertijd op kunt bereiden. Naast de RVS branders en zijbrander heeft de bbq ook een grote grillplaat die bestaat uit een geëmailleerd rooster. Dit maakt de bbq ideaal voor grote groepen. Al zal je binnen nu en een aanzienlijke tijd waarschijnlijk even niet voor grote groepen koken. In die tijd kun je goed zelf je kookkunsten aanscherpen voor de eerste groepsbarbecue later dit jaar.

Lidl gasbarbecue bbq barbecue
Landmann Gasbarbecue Milton 3.1 (Afbeelding: Lidl)

Flinke bbq met flinke prijs

Deze monstergrote barbecue heeft verder een aantal handige features. Zo is hij voorzien van een vetopvangbak en een opbergruimte voor bijvoorbeeld je kruiden en tangen. Daarnaast zit er aan de zijkant van de gasbarbecue een uitklapbare tafel. Die dient als extra werkruimte waar je de groente-shashlicks bijvoorbeeld op kunt klaarmaken.

Het grote apparaat is gemakkelijk te verplaatsen dankzij de vier vergrendelbare wieltjes. Want tillen zal je niet snel doen, met een gewicht van 46 kilo. En dat gewicht is zonder gasfles, want die wordt er niet bijgeleverd.

Lidl bbq barbecue
Landmann Gasbarbecue Milton 3.1 – zijbrander (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 399,00 euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 12 kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: XL gasbarbecue is complete buitenkeuken
Sluiten