Action, Lidl en Aldi superaanbieding: elektrische stadsfiets voor minder dan 1100 euro

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. De gadgets zijn echter vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl doet het deze week goed met deze betaalbare elektrische stadsfiets.

Elektrische fiets voor vakantie in eigen land

Het is ook Lidl en Aldi niet ontgaan dat de populariteit van de elektrische fiets de laatste jaren in een rap tempo is toegenomen. Die populariteit nam de laatste maanden nog eens extra toe dankzij fietstochten in onze eigen Nederlandse natuur, de toename in vakanties in eigen land en weekendjes in de buitenlucht. E-bikes zijn makkelijk in gebruik en zijn zowel voor recreatief gebruik bijvoorbeeld ook perfect als commuter bike. Als je ooit een elektrische fiets hebt geprobeerd dan begrijp je vast waarom.

Een nadeel van de veelzijdige fiets is dat er vaak een flink prijskaartje aan hangt. Dat komt doordat een goede elektrische fiets vaak is gemaakt met betere materialen en betrouwbare elektrische en mechanische onderdelen. Bij Lidl scoor je deze week echter een e-bike voor een hele lage prijs. Deze elektrische stadsfiets kost namelijk nog geen 1100 euro.

elektrische fiets Lidl stadsfiets
Elektrische stadsfiets (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s elektrische stadsfiets

De Llobe e-bike 28” Cargo is een goedkope elektrische stadsfiets. De e-bike heeft een borstelloze voorwielmotor (36V, 250 Watt) en drie versnellingen van Shimano. Doordat deze elektrische fiets een voorwielmotor heeft is hij niet enorm geschikt om door heuvelachtig landschap mee te fietsen. Of laten we het anders zeggen, als je heuvels beklimt met deze e-bike dan zullen je benen ook een beetje aan het werk worden gezet. Wil je de fiets als stadsfiets gebruiken dan is een voorwielmotor niet perse een nadeel.

elektrische fiets Lidl
Elektrische stadsfiets met achterwielmotor (Afbeelding: Lidl)

Benieuwd naar verdere specificaties van de elektrische fiets? Bekijk hem in de winkel of check Lidl’s website.

Prijs: 1099,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 32 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: elektrische stadsfiets voor minder dan 1100 euro
Sluiten