Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 7 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: gourmetstel meets pizzaoven

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Lidl verkoopt deze week een apparaat waarmee je in eigen huis makkelijk en snel pizza’s bakt.

Bye bye gourmetset, hallo pizzafette

We zouden haast zeggen dat gourmetten zó 2020 is. Maar eigenlijk is gourmetten niet eens 2019. En zelfs niet eens echt 2018. We hebben behoefte aan een ander apparaat met mini-pannetjes waarin je kleine gerechtjes kunt maken. Een dergelijk nieuw apparaat ligt deze week bij Lidl in de schappen.

Wat namelijk wel gezellig is om met je vrienden te doen na een lang weerzien? Pizza’s bakken. En dan hebben we het niet over diepvriespizza’s, maar over zelfgemaakte verse pizza’s. In dit gourmetstel 5.0 bak je je eigen pizza’s. Alleen zijn ze iets kleiner dan je gewend bent. Maak kennis met de ‘pizzarette’ van Lidl.

Pizzarette Lidl
Pizzarette (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s alternatief voor gourmetten

Het concept van dit apparaat is hetzelfde als die van een gourmetstel: zet de pizzarette op tafel, ga er met z’n allen omheen zitten, en wacht tot je mini gerecht klaar is. In dit geval is dat dus een pizza. Iedereen kan zijn eigen mini-pizza in de oven schuiven en er met de bijbehorende kleine spatels weer uit vissen.

De pizzarette van Lidl bakt de kleine pizza’s in 5 tot 7 minuten gaar. Dit komt mede door de terracotta koepel bovenop de bakplaat. Die koepel wordt niet heet waardoor je ook samen met je kinderen veilig pizza’s kunt bakken op dit apparaat. Een bonus van dit apparaat is dat de geëmailleerde bakplaat krasbestendige is en in de vaatwasser kan. Dat scheelt jou weer wat poetswerk na een gezellige pizza-avond. Mits je een vaatwasser hebt natuurlijk.

Lidl’s pizzarette wordt geleverd met zes spatels en een pizzadeegsnijder. Het recept voor de perfecte pizza? Die moet je zelf van het internet toveren.

Emerio Pizzarette Lidl
Emerio Pizzarette (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 59,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die er in week 23 in de schappen liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: gourmetstel meets pizzaoven
Sluiten