Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 2 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: hometrainer voor minder dan 200 euro

Je kunt iedere week bij Action, Lidl en Aldi terecht voor nieuwe apparaten en gadgets. Zoek je een budget Bluetooth hoofdtelefoon? Of een handig keukenapparaat om je te helpen in de keuken? Dan is het de moeite waard zo nu en dan de digitale folders van deze winkels eens te checken. Soms zijn de nieuwe apparaten en gadgets een beetje vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje.

Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 44 is dat Aldi’s hometrainer voor minder dan 200 euro.

Ditch de sportschool en blijf lekker thuis

Laten we eerlijk zijn: naar de sportschool gaan is geen pretje. Het hele ‘gezien en gezien worden’-sfeertje is niet relaxed en iemand anders’ zweet van een apparaat af moeten vegen is dat net zo min. Ga daarom de buitenlucht in voor een workout. Buiten sporten is alleen, nu de dagen steeds korter worden, steeds minder aantrekkelijk. Aldi heeft de gulden middenweg voor je: een hometrainer voor in je eigen thuis-gym. Heb je die niet? Dan is dit apparaat dat maar 160 euro kost een goede start.

Aldi’s deal: Hometrainer

De hometrainer die in week 44 bij Aldi in de schappen ligt heeft een instelbare trapweerstand (acht standen). Zo bepaal je makkelijk of er een licht briesje staat of je enorme tegenwind hebt. Figuurlijk natuurlijk, want je zit natuurlijk lekker in eigen huis op deze fiets. Aldi’s hometrainer heeft verder een kantelbaar stuur, een houder voor tablets of smartphones en meet je hartslag via sensoren in het stuur.

Een half jaar abonnementsgelden betalen voor de sportschool is duurder. Al blijft fietsen in de buitenlucht natuurlijk gratis.

Hometrainer Aldi
Hometrainer (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 159,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 44 voor je op een rij, waaronder een keyboard, een luchtreiniger, Canon printer en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!