Action, Lidl en Aldi Superaanbieding: Lidl’s luxe koffiezetapparaat

De Action, Lidl en Aldi verrassen ons wekelijks met de bizarre, maar vaak ook handige en goedkope gadgets die ze verkopen. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht moeten geven. Vandaag is dat een hele lekkere deal van de Lidl: een bijzonder fijn koffiezetapparaat.

Lidl superdeal: Er gaat niets boven een vers gemalen koffiebonensapje

Het is nooit officieel vastgelegd, maar we zijn het er allemaal mee eens dat koffie een van de eerste levensbehoeften is. Tenminste, voor wie er zonder een bakkie een enorm ochtendhumeur en/of middagdip aan over houdt. De Lidl is het daarmee eens en verkoopt daarom dit koffiezetapparaat. De deal was bedoeld voor Singles Day, maar de Duitse supermarkt heeft dit apparaat gewoon nog in de verkoop. Voor dezelfde strakke prijs.

Koffiezetapparaat Lidl
Koffiezetapparaat MELITTA® Caffeo Solo & Perfect Milk E-957-103 (Bron: Lidl)

Uitgebreid Melitta koffiezetapparaat met verschillende functies

Dit koffiezetapparaat maalt je verse bonen tot een verse kop koffie. Daarvoor heeft hij een automatische maalhoeveelheidsregeling waardoor de kwaliteit constant blijft. De koffiesterkte is echter wel in te stellen in drie verschillende sterktes. Net als de zettemperatuur. Zo kunt je een hete of een hele hete bak koffie zetten.

Daarnaast heeft het automaat (gelukkig) automatische reiniging, ontkalking en een spoelprogramma. Hij is uiteraard voorzien van een watertank (van 1,2 liter) en heeft een RVS lekbak.

Geen lauwe bak koffie dankzij deze extra feature

Een fijne extra functie van dit koffiezetapparaat is de bekerhouder. Plaats je koffiemok in de houder zodat die voorverwarmd wordt. Zo blijft je warme koffie nog langer smaakvol en warm. Daarnaast kun je ook melk opschuimen met het apparaat. Zo maak je van je simpele espresso een spectaculaire latte. Mits je de skills hebt natuurlijk.

Koffiezetapparaat Lidl
MELITTA® Caffeo Solo & Perfect Milk E-957-103 (Bron: Lidl)

De Lidl heeft speciaal voor de Singles Days een mooie aanbieding voor je. Het koffiezetapparaat is te koop voor 369 Euro.

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Bekijk hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 46 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi Superaanbieding: Lidl’s luxe koffiezetapparaat
Sluiten