Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 20 oktober 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: LED-solarschijnwerper voor de donkere dagen

De Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks bizarre, multifunctionele, maar vooral ook handige en goedkope gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. Deze keer is dat

Aldi, Lidl en Kruidvat in de schijnwerpers

De Aldi, Lidl en Kruidvat hebben de laatste weken allemaal wel een schijnwerper in het assortiment gehad. In verschillende soorten, maten en met verschillende interessante features. De donkere maanden zijn weer begonnen dus het is niet een verkeerd idee er een aan te schaffen. En na al die schijnwerper-indoctrinatie gaan we dat zeker doen.

Goede deal: de LED-solarschijnwerper

Neem bijvoorbeeld de LED-solarschijnwerper van de Lidl. Je kunt kiezen uit twee verschillende varianten. Beide schijnwerpers hebben twee individuele draaibare en zwenkbare spot en een geïntegreerde bewegingsmelder met schemersensor. Het licht gaat dus niet alleen aan wanneer de lamp beweging detecteert, maar ook wanneer het donker wordt. Zo brandt er altijd licht en lijkt het in ieder geval altijd alsof er iemand thuis is.

Solarschijnwerper
Solarschijnwerper (Bron: Lidl)

Of dat niet enorm veel stroom kost? Nee. De schijnwerpers zijn namelijk voorzien van een zonnepaneel. Die kun je kantelen op drie verschillende manieren voor optimale uitlijning. De LED-schijnwerper verbruikt weinig energie, en de energie die hij gebruikt is afkomstig van de zon. Groen en gratis dus.

Nog een goede bijkomstigheid is dat de LED’s geschikt zijn voor extreme temperaturen. Zo ben je direct op de winter voorbereidt. De varianten waar je uit kunt kiezen zijn zwart of wit. De functies van beide schijnwerpers zijn hetzelfde.

Solarschijnwerper Lidl
Solarschijnwerpers (Bron: Lidl)

39,99 Euro

De Lidl, Aldi en Action verkopen ook deze week veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Check hier de goedkope en handige gadgets die je deze week bij deze winkels en in de Action en Kruidvat kunt scoren. Wie weet liggen ze nog in de schappen!u

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: LED-solarschijnwerper voor de donkere dagen
Sluiten