Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 29 aug 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Makita Accu-schroefboormachine

Deze week hebben zowel de Aldi als de Lidl een aantal handige apparaten in hun assortiment die je kunt gebruiken in de tuin of tijdens het klussen. Dus mocht je nog opzoek zijn naar een kettingzaag of automatische hegtrimmer dan is het zeker de moeite waard even deze winkels in te lopen (of de websites te checken). Deze week lichten we de Makita accu-schroefboormachine uit. Een betrouwbare machine voor een fijne prijs.

Klus zo effieciënt mogelijk met deze 2-in-1 machine

Waar de Lidl vaak apparaten van een eigen merk verkoopt, heeft het deze week een apparaat in de schappen liggen van Makita. Dit is een bekend merk in klusland dat bekend staat om een goede prijs-kwaliteit verhouding. Deze boor-/schroefmachine is dan ook een goede deal.

De schroefboormachine is ideaal voor wie niet in twee losse apparaten wil investeren. Wil je na het boren de schroeffunctie gebruiken? Dan hoef je alleen maar de boor te vervangen met een schroefbit. Zo is je klus nog sneller geklaard.

Makita
Makita schroefboormachine (Bron: Lidl)

Makita schroefboormachine: een goede deal

De boor is compact en licht in gewicht. Hij wordt geleverd met twee accu’s. Dat is handig omdat je op die manier nooit hoeft te wachten tot de accu weer is opgeladen. Mits je de lege accu natuurlijk weer zo snel mogelijk oplaadt. Daarnaast zit er een handige transportkoffer om de boormachine heen.

De schroefboormachine is deze week zowel in de winkels als online te koop voor 114,95 euro.

Makita
Makita schroefboomachine (Bron: Lidl)

Ben je benieuwd naar welke gadgets de Aldi, Lidl, en Action deze week verder verkopen? We hebben onze favorieten hier voor je op een rijtje gezet. Daarnaast kun je hier zien welk tuingereedschap je deze week kunt scoren bij de Duitse supermarkten. Geen excuus meer om je huis en/of tuin te laten verslonzen dus..

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Makita Accu-schroefboormachine
Sluiten