Action, Lidl en Aldi superaanbieding: massagemat voor in de auto

De winkels Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets voor je smartphone, voor tijdens het sporten en nog veel meer. Soms zijn ze vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat deze massagemat die een autostoel omtovert in een massagestoel.

Ontspan achter het stuur

De een houdt van autorijden en de ander vermijdt het liever zo veel mogelijk. Zelfs voor de autoliefhebbers is autorijden niet altijd relaxed. Al helemaal niet wanneer het druk is in het verkeer, alle stoplichten tegen je lijken te zijn, je per ongeluk de verkeerde afslag hebt genomen en je een halfuur naar een parkeerplaats moet zoeken. Blijf dan maar eens rustig. Om deze ‘stress’ iets te verzachten en tegelijkertijd je spieren zachter en soepeler te maken verkoopt Lidl deze week een handige gadget: een automassagemat.

massagemat Lidl
Massagemat (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: massagemat en stoelverwarming in-één

Lidl’s automassagemat heeft verschillende functies: hij functioneert als stoelverwarming en heeft 6 massagepunten voor de nek, schouders, rug en dijbenen. Daarnaast heeft de mat vijf massageprogramma’s die je via het bedienelement met verlicht LCD-scherm kunt kiezen.

Klinkt goed? Klinkt top! Misschien zelfs wel iets te relaxed. We kunnen ons voorstellen dat een nek- en rugmassage tijdens het rijden heerlijk is, maar je aandacht ook afleidt. Om dat te voorkomen kun je er ook voor kiezen deze massagemat van Lidl over je (bureau)stoel thuis te slingeren voordat je de weg op gaat. Misschien dat je na een warme massage je cool wel kunt bewaren in verhitte verkeerssituaties.

Lidl massagestoel auto
Massagemat voor in autostoel (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 24,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat de zijn? Bekijk dan hier de meest opvallende gadgets uit week 7.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: massagemat voor in de auto
Sluiten