Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 14 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: multifunctionele QI-gadget

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 45 week is dat Aldi’s QI-gadget.

Een handige combinatie voor de nachtuil

Aldi voegt een handige functie toe aan een LED-bureaulamp. In de voet van deze LED-lamp zit namelijk een QI-lader verwerkt. Al kun je natuurlijk ook zeggen dat het een QI-lader onnodig groot maakt door er een LED-lamp aan vast te maken. Het is maar net hoe je het bekijkt.

Deze lamp is speciaal bedoeld voor wie veel te lang doorwerkt ‘s avonds en alleen wordt uitgelicht door het felle blauwe licht dat uit het laptop scherm schijnt. Het witte LED-licht uit deze lamp is (net als het licht dat uit de laptop komt) niet het beste licht voor laat in de avond, maar het is beter dan volledig in het donker zitten tikken.

De reden waarom je deze LED-lamp interessant vindt, is echter waarschijnlijk niet om het licht, maar eerder om de ingebouwde QI-functie. Het licht uitdoen en naar bed gaan met een lege smartphone is natuurlijk echt niet oké.

Aldi QI-lader lamp
QI-lader en lamp in één (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: LED-lamp met QI-lader en nog een verrassende functie

Aldi’s LED-lamp met QI-lader heeft 3-in-1 touch control. De lader zit verwerkt in de voet en de LED-lamp is dimbaar. Naast het licht en de lader heeft dit gadget overigens nog een functie die het de moeite waard maakt: een ingebouwde Bluetooth speaker. De speaker heeft een uitgangsvermogen van 28W. Dat is niet veel, maar het geluid klinkt vast goed genoeg om je voor het slapen gaan rustig in slaap te wiegen.

QI lamp Aldi
QI-lader en lamp in-één (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 24,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 45 voor je op een rij, waaronder een budget e-MTB, Bluetooth oordopjes en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!