Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 23 jul 2021

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: NERF gun voor simpel vermaak

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 29 valt Action op met deze NERF gun.

Verveling heeft een functie

De functie van verveling? ‘Nieuwe dingen uitproberen’, aldus vervelingswetenschapper (geen grap) Wijnand van Tilburg. Verveel jij je al bij de gedachte aan verveling? Wat vervelend voor je. In dat geval kun je iets nieuws uitproberen. Bijvoorbeeld door het kantoor rennen met een NERF gun van Action in je hand en je collega’s lastig vallen, of NERF darts rakelings langs je hond of kat schieten. Oké, dit laatste is een beetje zielig. Vergeet dat we het zeiden.

Action NERF gun
NERF gun (Afbeelding: Action)

Action’s deal: NERF N-Strike Elite Surgefire blaster

De naam van deze NERF gun is indrukwekkend. Functioneert hij ook indrukwekkend? Dat ligt eraan waar je hem mee vergelijkt. Vergelijk je hem met deze uitvinding van Adam Savage? Dan stelt hij niet veel voor. Dus laat het vergelijken achterwege en kijk naar wat Action’s speeltje wel kan.

Deze NERF blaster schiet darts tot 27 meter, vuurt 1 dart per keer af of alle darts achter elkaar met het zogenaamde ‘Slamfire’ mechanisme, en wordt geleverd met 15 darts. Maak een einde aan je verveling door iemand anders te vervelen. Top.

Prijs: 18,95 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 29 voor je op een rij, waaronder een Huawei monitor voor de thuiswerker, een 4K Ultra HD smart tv voor de bankhanger, en een smartphonestandaard met draadloze oplader voor de smartphone verslaafde.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: NERF gun voor simpel vermaak
Sluiten