Action, Lidl en Aldi superaanbieding: opblaasbaar Stand-up paddle board

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vaak ook multifunctionele, handige en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Bij Aldi vind je deze week een Stand-up paddle board voor een scherpe prijs.

SUPpen: Een van de meest toegankelijke watersporten

Je hebt er misschien wel eens een voorbij zien varen in de grachten van Amsterdam, Utrecht, of over de singels in Haarlem en Zwolle: een Stand Up Paddle board (SUP). De populariteit van de SUP is de laatste jaren gestaag toegenomen. En dat is niet zonder reden. Het is namelijk een van de meest toegankelijke en laagdrempelige watersporten die er is. Het lijkt misschien alsof je de balans van een turnster nodig hebt om er op te blijven staan, maar niets is minder waar. Dit grote brede board is uitgebalanceerd genoeg om door jong en oud te worden gebruikt.

Deze week kun je bij Aldi een opblaasbare SUP kopen. Het grote voordeel van een opblaasbare SUP is dat je hem makkelijk meeneemt en hij ook makkelijk thuis op te bergen is. Het board weegt 10.5 kilo; dat is waarschijnlijk minder dan de bagage die je meeneemt op een gemiddeld weekendje weg.

Aldi SUP stand-up paddle board
Aldi’s SUP met bijgeleverde leash (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s opblaasbare SUP

Aldi’s Stand-up paddle board is zowel geschikt voor beginners als voor wie al eens op een SUP heeft gestaan. Het board wordt geleverd met verschillende nodige accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een in lengte verstelbare peddel, een vloerpomp, draagtas, veiligheidslijn (ook wel ‘leash‘genoemd) en reparatieset. Dit opblaasbare Stand-up paddle board is een prima optie voor wie hem een aantal keer per jaar (op vakantie) wil gebruiken.

Een opvallende extra is de bijgeleverde zitting met opblaasbare rugleuning. Daardoor hoef je niet op het board te staan maar kun je er ook lekker op zitten. Dat maakt het bijna een kano. Is dat niet valsspelen? Een beetje. Maar het gaat om de lol, toch?

Aldi SUP stand up paddle board
SUP-set met opblaasbare rugleuning (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 249,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die je er in week 28 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: opblaasbaar Stand-up paddle board
Sluiten