Action, Lidl en Aldi superaanbieding: budget opblaasbare jacuzzi

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Lidl doet het deze week goed met deze opblaasbare jacuzzi. Laat de zomer maar komen!

Lidl verkoopt dé gadget voor in je tuin deze zomer

Lidl heeft de zomer in zijn bol. Maar het hoeft helemaal geen zomer te zijn om van deze gadget te genieten. Je kunt namelijk ook prima in de winter, herfst of lente in de opblaasbare jacuzzi gaan zitten. Die is namelijk altijd warm, mits je hem aan zet natuurlijk.

De jacuzzi is gemaakt van Tri-Tech-materiaal en heeft aldus Lidl een ‘rattan look’. Dat betekent dat hij er uitziet alsof hij is geweven met natuurlijke houten materialen, maar hij eigenlijk is gemaakt van plastic. En dat is maar goed ook, want een jacuzzi van rattan blijft niet lang gevuld. Dit exemplaar daarentegen loopt zeker niet leeg voordat jij de stop eruit trekt.

Opblaasbare jacuzzi Lidl
Opblaasbare jacuzzi (Afbeelding: Lidl)

Opblaasbare jacuzzi met speciale stand die alle stress weg wast

Iedere keer als Lidl een jacuzzi verkoopt is die binnen no-time uitverkocht. Dat begrijpen we goed, want ze zijn vaak betaalbaar en betrouwbaar. Dat geldt ook voor deze opblaasbare jacuzzi.

Deze jacuzzi is geschikt voor maximaal 7 personen en is gemakkelijk op te blazen met de AirJet-pomp. Om deze jacuzzi in je tuin te zetten moet je wel de nodige ruimte over hebben. Zijn diameter is in opgeblazen toestand namelijk 216 x 71 centimeter. De pomp in de jacuzzi heeft verschillende functies. Onze favoriet is de krachtige AirJet-massage met 140 jets. Hou je wel goed vast want anders wordt je alle kanten opgeblazen. Ben je niet zo’n fan van waterstraal-massages? Dan kun je de jacuzzi van Lidl ook gewoon lekker opwarmen (tot maximaal 40 graden Celsius) en er in wegzakken tot de pizzabezorger voor je deur staat.

Opblaasbare jacuzzi Lidl
Opblaasbare jacuzzi – een van de 140 jets (Afbeelding: Lidl)

549,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 19 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: budget opblaasbare jacuzzi
Sluiten