Action, Lidl en Aldi superaanbieding: opblaasbare jacuzzi voor superprijs

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Lidl doet het deze week goed met deze opblaasbare jacuzzi voor in je tuin.

Echte super zomers aanbieding van Lidl

Met de zomer in aantocht verkopen Lidl en Aldi altijd een aantal opblaasbare jacuzzi’s. Zo had Lidl er eerder deze maand al een in het assortiment. Die luxe jacuzzi kostte ongeveer 550 euro en vloog over de toonbank. Deze week vind je bij deze zelfde Duitse supermarkt een soortgelijke jacuzzi voor slechts 300 euro. Een echte superaanbieding dus.

opblaasbare jacuzzi Lidl
MSPA Opblaasbare jacuzzi (Afbeelding: Lidl)

Opblaasbare jacuzzi voor een spotprijs

Deze opblaasbare jacuzzi doet niet onder voor het bijna twee keer zo dure exemplaar van een paar weken geleden. Het is een grote jacuzzi waar je prima met vier personen in kunt zitten. Het bad heeft een doorsnede van 180 centimeter en is 70 centimeter diep. De jacuzzi is volgens Lidl gemaakt van ‘degelijk’ materiaal. Dat betekent dat hij niet lek raakt mits je er met naaldhakken aan in gaat zitten.

Het bad is voorzien van een 360-graden bubbelbad dankzij de 118 bubble jets. Die kun je bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Met die afstandsbediening stel je ook de temperatuur van de jacuzzi in. De opblaasbare jacuzzi heeft een maximale temperatuur van 42 graden dankzij de 1500 Watt ingebouwde heater. Dat moet heeft genoeg zijn.

Dit opblaasbare bad van Lidl heeft een inhoud van 700 liter. Dat betekent dat hele bad vol laten lopen je waterrekening ook aardig aanvult. Gelukkig heeft het bad een meegeleverde externe pomp met filter die het water schoon houdt. Zo hoef je het water niet zo vaak te verversen. En als je de opblaasbare jacuzzi na gebruik afdekt met het meegeleverde afdekzeil dan blijft hij nog schoner.

Opblaasbare jacuzzi Lidl
MSPA Opblaasbare jacuzzi (Afbeelding: Lidl)

299,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 21 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: opblaasbare jacuzzi voor superprijs
Sluiten