Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth oordopjes van Philips

Uncategorized Lisanne Beijen 20 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi hebben wekelijks verschillende apparaten en gadgets in hun (online) schappen liggen. Soms zijn ze een beetje vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd goedkoop. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 24 week zijn dat True Wireless oordopjes van Philips.

Bluetooth oordopjes voor nop

Meer dan een jaar geleden kondigde Philips aan zich te ontdoen van zijn divisie huishoudelijke apparaten. Het bedrijf stopte met het produceren en verkopen van Airfryers, koffiezetapparaten, stofzuigers en keukenmachines. Ook zei het bedrijf eerder al ‘houdoe en bedankt’ tegen zijn verlichting en consumentenelektronica. Toch spotten we af en toe nog een gadget van Philips bij Lidl in de schappen. Zoals ook deze set Bluetooth oordopjes die voor een kleine prijs over de (digitale) toonbank gaan.

Philips TAT2205 Aldi
Philips TAT2205 Bluetooth oordopjes (Afbeelding: Aldi)

Aldi deal: True Wireless oordopjes

Toen Apple zijn AirPods presenteerde leken Bluetooth oordopjes een luxeproduct. Anno 2021 is dat niet meer het geval, met veel budget opties op de markt. Een van die opties is dit exemplaar van Philips. De zwarte oordopjes die Lidl in week 24 verkoopt hebben, anders dan vele anderen, niets weg van Apples AirPods. Dat is ook wel een keer lekker. Ze lijken daarentegen meer op oordopjes van Samsung, Sony en Google.

Voor 30 euro koop je een paar simpele Bluetooth oordopjes van een betrouwbaar merk. De spatwaterdichte en zweetbestendige oordopjes zijn perfect voor wie wat muziek en motivatie nodig heeft tijdens het hardlopen. Lidl’s oordopjes werken via Bluetooth 5.1, hebben een ingebouwde microfoon en worden geleverd in een oplaad-case.

Prijs: 29,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 24 voor je op een rij, waaronder een 4K smart-tv, een elektrische step en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!