Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Krachtige Philips stofzuiger

De Action, Lidl en Aldi verbazen ons iedere week met de soms bizarre, maar vaak handige en goedkope gadgets die ze verkopen. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht moeten geven. Deze week is dat de PHILIPS® Powerpro Compact stofzuiger.

Philips Powerpro Compact stofzuiger in de aanbieding

De Lidl heeft deze week een speciale aanbieding. Namelijk een Philips stofzuiger voor maar 80 Euro. Kijk, daarom is het handig om zo nu en dan een kijkje te nemen op de Lidl-website voor goede deals.

De Philips Powerpro Compact is een zakloze stofzuiger. Geen gedoe meer dus met het vervangen van de stofzuigerzak, en je hoeft je geld ook niet meer aan nieuwe zakken uit te geven. Deze stofzuiger vangt het stof op in een reservoir dat gemakkelijk te legen is.

Lidl Philips stofzuiger
Philips Powerpro Compact

Daarnaast heeft de stofzuiger een krachtige motor van 650W. Daarmee filtert hij 99,9 procent van het stof voor schone vloeren en frisse lucht. Dat is wel zo fijn, zeker voor wie allergisch is voor huisstofmijt. Voor hen is dit een goede optie, aangezien de Powerpro Compact ook voorzien is van een allergiefilter.

Een lekkere deal van de Lidl

De Philips Powerpro Compact wordt geleverd inclusies voegenmondstuk en een geïntegreerde borstel. Daarnaast is de kabel van de stofzuiger 6 meter lang. Dat maakt het werkgebied in totaal 9 meter. Dat moet voldoende zijn om je woonkamer een goede schoonmaakbeurt mee te geven.

Je kunt de Powerpro online bestellen voor 79.99 Euro. En dat is een koopje, gezien de adviesprijs van 109,99 Euro. De eerste levering is mogelijk vanaf 24 oktober. Wat betekent dat je hem volgende week al in huis kunt hebben! Je was nog nooit eerder zo enthousiast om schoon te maken.

Powerpro Lidl Philips
Philips Powerpro Compact

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor een prikkie. Check hier de goedkope en handige gadgets die je er deze week kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Krachtige Philips stofzuiger
Sluiten