Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 11 nov 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Polaroid SNAP digitale instantcamera

De Action, Lidl en Aldi verbazen ons regelmatig met de soms bizarre, maar vaak handige en goedkope gadgets die ze verkopen. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht moeten geven. Vandaag is dat deze te toffe Polaroid SNAP digitale instantcamera.

Een digitale instantcamera van Polaroid: WANT

Wie goed speurt op de website van de Lidl vindt zo nu en dan een ware parel. Dat is vandaag het geval. Deze Polaroidcamera is een must-have item voor op feestjes en andere gelegenheden. Want een foto op je smartphone hebben is leuk, maar het is veel leuker om een afgedrukt exemplaar aan je muur te kunnen hangen. Een foto die je niet tien keer hebt kunnen overdoen, maar die exact het moment heeft vastgelegd.

Polaroid SNAP digitale instantcamera
Polaroid SNAP digitale instantcamera (Bron: Lidl)

Een polaroidcamera met verrassende functies

Deze instantcamera is digitaal. Dat had je vast niet verwacht (afgezien van de naam dan..). Hij heeft 10 megapixels en is voorzien van een zelfontspanner. De camera drukt de foto’s binnen 35 seconden af op een 7,6 x 5 centimeter formaat.

Mensen maken vaak een foto met hun smartphone van de polaroidfoto. Dat is niet nodig met deze camera. Je kunt de foto’s namelijk wel op een microSD-kaart zetten via de camera, zodat je ze ook op je laptop kunt bewaren.

Een leuke functie van deze camera zijn de 6 ingebouwde filterfuncties. Die maken je foto’s nog nét dat tikkeltje feestelijker. Wat ook feestelijk is zijn de kleuren waaruit je kunt kiezen. Van zwart of wit, tot lila en blauw: je kunt het zo bont maken als je het zelf wilt.

Polaroid SNAP digitale instantcamera
Polaroid SNAP digitale instantcamera (Bron: Lidl)

Prijs: 99,99 Euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Bekijk hier de goedkope en handige gadgets die je er deze week kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Polaroid SNAP digitale instantcamera
Sluiten