Action, Lidl en Aldi superaanbieding: wekker, radio en projector in één

De Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. De Aldi wil je uit bed hebben met deze DAB+-projectiewekkerradio.

Smartphone gebruik minderen? Koop een wekker bij de Aldi

Er zijn veel onderzoeken gedaan naar de invloed van je smartphone op je gemoedstoestand. Die onderzoeken focussen zich vaak op smartphonegebruik vlak voor en direct na het slapen. De resultaten zijn vaak niet positief over wat het met onze hersenactiviteit doet. Als je de wekker van je smartphone gebruikt heb je het apparaatje zelfs naast je kussen of onder je kussen liggen. Wil jij beter slapen? En wat minder tijd verspillen aan Instagram om 7 uur ‘s ochtends? Koop dan simpelweg een wekker. De Aldi heeft er deze week een voor je.

projectiewekker Aldi
Projectiewekker (Bron: Aldi)

Wekkerradio met verschillende functies

De DAB+-projectiewekker van de Aldi is voorzien van FM-radio met elk 20 voorkeurzenders. Zo kun je wakker worden met 100% NL of Slam FM. Wat jij wil. Pro tip: wij raden Sublime aan als wekkerradio gezien het kleine aantal reclameblokken.

Enfin. De wekkerradio is verder voorzien van een LD-display. Wie het display te fel vindt kan hem naar eigen voorkeur dimmen. De wekker heeft een maximaal uitgangsvermogen voor de muziek van 40W. Daarnaast projecteert hij de tijd op je muur. Je kunt hem natuurlijk ook op je plafond richten zodat je jezelf niet om hoeft te draaien om de tijd te checken wanneer je ‘s nachts wakker ligt.

Wie ondanks de vrolijke hitjes nog steeds moeite heeft met uit bed komen kan op de sluimerknop slaan.

Projectiewekker Aldi wekkerradio
Wekkerradio/projectiewekker (Bron: Aldi)

Prijs: 39,99 Euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 7 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: wekker, radio en projector in één
Sluiten