Action, Lidl en Aldi superaanbieding: wekker en draadloze oplader met QI in één

De Action, Lidl en Aldi hebben wekelijks de meest vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. De Aldi doet het deze week goed met deze wekker die tegelijkertijd dient als een draadloze oplader met QI.

Aldi gaat weer lekker multifunctioneel

Als je rondvraagt in je familie en bij je vrienden dan is het aantal mensen die niet zijn smartphone gebruikt als wekker waarschijnlijk op een of twee vingers te tellen. Het is niet meer dan normaal om met onze smartphone naar bed te gaan en op te staan. Of dit ook goed is voor onze slaap en gesteldheid is een tweede.

Voor nog niet volledig afstand durft te nemen van zijn smartphone tijdens het slapen gaan heeft de Aldi een oplossing: een wekker met draadloze oplader met QI. Laat de wekker je wekken, maar leg je smartphone er bovenop zodat hij oplaadt. Op deze manier ligt je smartphone alsnog naast je hoofd, maar kun je hem laten liggen als je uit bed stapt.

Wekker QI oplader Aldi
Wekker met draadloos oplaadstation (Bron: Aldi)

Wekker, nachtlamp, oplader en meer

De wekker heeft verschillende functies. Hij heeft onder andere een nachtlampje aan de zijkant, weergave van datum en tijd, en weergave van de kamertemperatuur. Het belangrijkste is natuurlijk dat hij je ook wekt. Dankzij de wekfunctie met twee werktijden kan dat haast niet missen. Behalve als je te lang sluimert natuurlijk. Dat kan tot 30 minuten.

Een vereiste voor het draadloos opladen van je smartphone met deze wekker van de Aldi is natuurlijk dat je smartphone draadloos opgeladen kan worden. Is dat niet het geval? Dan kun je die smartphone van je ook prima aan een snoertje in een andere hoek van de kamer leggen.

wekker draadloze oplader QI Aldi
Draadloos oplaadstation en wekker in 1 (Bron: Aldi)

27,99 Euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 3 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: wekker en draadloze oplader met QI in één
Sluiten