Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 31 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: robot grasmaaier met groene vingers

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Zo verkoopt Aldi deze week een robot grasmaaier die het gras voor je voeten wegmaait.

Fijne (overbodige) luxe: Robotstofzuiger binnen en robot grasmaaier buiten

Aldi en Lidl verkopen regelmatig een robotstofzuiger. Die is ideaal wanneer je geen zin hebt je huis eigenhandig te poetsen. Wie zijn handen ook niet vies wil maken aan tuinwerk kan deze week bij Aldi een robot grasmaaier kopen. Die maait het gras in je tuin terwijl de robotstofzuiger binnen het zware werk doet. En wat doe jij naast ‘thuiswerken’? Precies, met de benen omhoog nog wat nieuws op WANT lezen en Netflix uitspelen.

Robot grasmaaier Aldi
Robot grasmaaier (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s robot is onvermoeibaar

Deze robot grasmaaier heeft een maaibreedte van 18 centimeter. Dat lijkt misschien niet veel, maar no worries. Hij maait namelijk gazons met een oppervlakte tot 800 vierkante meter. Hij rijdt dus net zo lang heen en weer tot jouw grasveldje helemaal gemaaid is. De robot heeft een regen-, stoot- en optilsensor en werkt dus door in weer en wind. Iets wat jij waarschijnlijk liever niet doet.

Je kunt de snijhoogte van deze grasmaaier traploos instellen van 20 tot 60 millimeter. Het apparaat wordt geleverd inclusief laadstation en geschakelde voeding. Een handige extra feature van de robot is dat hij diefstalbeveiliging heeft met PIN-code. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat een jaloerse buurman er met jouw robot grasmaaier vandoor gaat. Als dit wel gebeurt dan kun je hem in ieder geval snel weer voor je deur terug verwachten, aangezien je buur er zonder PIN-code niets aan heeft.

robot grasmaaier Aldi
Robot grasmaaier (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 349,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 14 kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!