Action, Lidl en Aldi superaanbieding: robotstofzuiger als huishoudhulp

Uncategorized Lisanne Beijen 18 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi hebben wekelijks verschillende apparaten en gadgets in hun (online) schappen liggen. Soms zijn ze een beetje vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd goedkoop. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 24 week helpt Lidl je in het huishouden met een goedkope robotstofzuiger.

Razend (en racende) populaire gadget

Een gadget die snel over Lidl’s toonbank vliegt, en er zelfs geheel zelfstandig overheen, omheen, onderdoor en langs racet, is Lidl’s robotstofzuiger. Deze week liggen er twee verschillende robotische schoonmaakhulpjes bij Lidl in de schappen. De een kost iets meer dan honderd euro, heeft een maximale gebruiksduur van 70 minuten, en de ander is kost zo’n 190 euro maar heeft voor die extra euro’s ook veel extra functies. Daarom lichten we deze laatste even voor je uit.

robotstofzuiger Lidl
Robotstofzuiger met dweil (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: robotstofzuiger en robotdweil in-één

Zoals je hierboven leest is deze robotstofzuiger niet alleen een robotstofzuiger: hij functioneert ook als dweil. In zo’n 120 minuten poetst hij je vloer tot hij blinkt. Tenminste, als er harde vloeren en laagpolige tapijten in je huis liggen. Al het ander gaat hij uit de weg en rijdt hij met een grote boog omheen.

Deze kleine robotstofzuiger is te bedienen via een afstandsbediening, via welke je verschillende reinigingsprogramma’s kunt instellen voor verschillende dagen en ook verschillende tijden. Voor het dweilen heeft de robot overigens een aparte modus waarvoor je een vochtige microvezeldoek onder het apparaat moet bevestigen.

Een robotstofzuiger zoals deze van Lidl is geschikt voor de personen die liever druk zijn met andere dingen dan het huis poetsen. Het is geen goed apparaat voor de Pietje Precies die normaliter iedere millimeter van het huis stofzuigt en geen haar op de grond achterlaat.

rogbotstofzuiger met dweil Lidl
Robotstofzuiger met dweil (boven- en onderkant) (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 189,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 24 voor je op een rij, zoals een elektrische step, automatische pastamachine en verschillende activity trackers en smartwatches voor een prikkie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen