Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 7 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: apparaat voor in je thuisgym

Action, Lidl en Aldi hebben wekelijks verschillende gadgets in de aanbieding in hun winkels en webshops. Soms zijn de gadgets vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; ze zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is kwamen we op de ‘Sale’-pagina dit roeiapparaat tegen.

Sportscholen blijven dicht; bouw woonkamer om tot eigen gym

Sportscholen zijn al een aantal maanden gesloten en wanneer ze de deuren weer mogen openen is nog onbekend. De gesloten sportscholen wordt door sommigen als een excuus gezien om niet meer te hoeven sporten en voor anderen is het een goed excuus om eindelijk eigen fitnessapparatuur in huis te halen. Nu je woonkamer je werkkamer is kun je eindelijk van je werkkamer een sportkamer maken. Inclusief roeiapparaat zoals deze van Lidl. Al past een opvouwbaar roeiapparaat als deze met een beetje geluk ook in een kleine gecombineerde woonkamer, werkkamer en keuken in-één.

Lidl roeiapparaat
Roeiapparaat (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: Roeimachine voor efficiënte training

De sportschoolfanaat en roeifanaat is vast blij met deze aanbieding van Lidl. Voor minder dan 200 euro koop je daar namelijk een roeiapparaat waarmee je efficiënte full-body training kunt doen. Voor zo’n full-body training is er ook wel een iets meer houtje touwtje en huis, tuin en keuken oplossing te bedenken die geen honderdnegentig euro kost, maar je moet iets met het geld dat je nu niet uitgeeft aan een vakantie, toch?

Lidl’s roeimachine heeft vier verschillende weerstandsniveaus. Op het LCD-scherm worden de tijd, het aantal slagen per minuut, het totaal aantal slagen en het calorieverbruik weergegeven. Het lijkt een simpel apparaat waarmee je direct aan de slag kunt. Heb je na een fanatieke roeisessie zoveel spierpijn dat alleen het zicht van de roeimachine al pijn doet? Klap hem dan op en schuif hem onder de bank.

Lidl roeiapparaat
Roeiapparaat (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 189 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer opvallende en goedkope gadgets. Benieuwd naar wat de zijn? Bekijk dan hier de meest opvallende gadgets uit week 9.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!