Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Betaalbare roeimachine voor intensieve workout

De Action, Lidl en Aldi verbazen ons iedere week met de soms bizarre, maar vaak handige en goedkope gadgets die ze verkopen. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht moeten geven. Deze week is dat de Christopeit Sport roeimachine Cambridge 2 van de Lidl.

De ideale full-body workout

Roeien is een van de meest effectieve spiertrainingen die je kunt bedenken. Een roeitraining is perfect voor het trainen van je bovenlichaam, rug, schouder, armen en benen. Een goede full-body workout dus. Niet iedereen heft echter een roeibaan in zijn achtertuin liggen. Wie toch de training van een roeier wil hebben kan daarvoor een roeimachine gebruiken. Ook de pro’s trainen trouwens vaak op het droge.

roeimachine Lidl
De Roeimachine Cambridge 2 (Bron: Lidl)

Een zeer complete roeimachine

De roeimachine van de Lidl heeft vier weerstandsniveaus. De tijd wordt weergegeven op een LDC-scherm Net als de slagen per minuut, het totaal aantal slagen en je calorieverbruik.

Dankzij het design van deze roeimachine past hij ook in kleinere huizen. Hij is namelijk inklapbaar en daardoor gemakkelijk op te bergen wanneer je hem niet gebruikt.

Roeimachine Lidl
(Bron: Lidl)

Een goede prijs, zoals we van de Lidl gewend zijn

Heb je een lidmaatschap op de sportschool maar ga je toch alleen maar op de roeimachine zitten en even de loopband op? Bespaar dat geld dan heel simpel: loop een rondje buiten en scoor dit roeiapparaat van de Lidl.
Fitnesapparatuur is vaak erg prijzig. Maar gelukkig heeft de Lidl zo nu en dan aanbiedingen als deze. Je kunt deze roeimachine in huis halen voor 149 Euro. Dat is zeker geen verkeerde deal!

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor een prikkie. Check hier de goedkope en handige gadgets die je er deze week kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Betaalbare roeimachine voor intensieve workout
Sluiten