Action, Lidl & Aldi superaanbieding: betaalbare steady Gimbal

De Action, Lidl en Aldi verrassen ons wekelijks met allerlei vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht moeten geven. Vandaag is dat deze stabiliserende smartphone-houder van de Lidl. De Gimbal is een must voor wie een smartphone met goede camera heeft, en een oog voor mooie beelden.

Film als een pro met Gimbal

Het maken van een toffe promovideo, reisvideo, of iedere andere video is tegenwoordig steeds gemakkelijker. Nieuwe high-end smartphones hebben erg goede camera’s waarmee je hele mooie beelden kunt schieten. Maar goede camera of niet, het maken van een toffe video valt of staat natuurlijk het het camerawerk. Een trillend handje is vaak niet weg te editen. Wie een stabiliserende smartphone-houder gebruikt heeft een stapje voor. Want met een Gimbal maak je beelden die stabiel zijn en vloeien alsof ze door een professional zijn opgenomen.

smartphone-houder Lidl
Gimbal smartphone-houder (Bron: Lidl)

Lidl’s alternatief op DJI’s Osmo

Een vooraanstaand merk als het om stabilizers gaat is DJI. Die scoort al jaren lang goed met de DJI Osmo. Daar hangt dan ook een aardig prijskaartje aan. Gelukkig zijn er ook opties voor wie geen klompje goud in zijn broekzak heeft. Zoals deze Rollei Steady Butler Mobile 2 smartphone-houder van de Lidl.

Je kunt dit statief gebruiken voor het maken van foto’s en video’s. Bedien hem eenvoudig met de joystick om zo vanuit de perfecte hoek een foto of video te maken. De Gimbal is gemaakt voor smartphones tot een breedte van 53 – 88 millimeter en met een maximaal gewicht van 250 gram. Een extra handige feature is dat je tijdens het filmen of fotograferen je smartphone kunt opladen met de Gimbal. Zo hoef je niet bang te zijn dat in het midden van je money shot je smartphone uit valt.

Gimbal Lidl
Gimbal smartphone-houder (Bron: Lidl)

Prijs: 69,99 Euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 51 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: betaalbare steady Gimbal
Sluiten