Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 10 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Walkietalkie en skihelm in één

De Action, Lidl en Aldi verrassen ons iedere week met de vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets die ze in de schappen hebben liggen. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht moeten geven. Vandaag is dat een briljante skihelm met meerdere bijzondere features die je wil uitproberen op de piste.

Typisch Lidl: een multifunctionele Bluetooth skihelm

De Lidl overtreft zichzelf met deze briljante wintersport gadget. Dit is er een die je zelfs wilt hebben als je niet van skiën of snowboarden houdt. Namelijk een skihelm met een aantal hele toffe functies. Deze skihelm beschermt je hoofd namelijk niet alleen tegen een val en je oren tegen de kou. Hij is namelijk ook voorzien van Bluetooth en heeft een walkietalkie-functie.

Een jaar of tien geleden zag je misschien nog wel eens iemand zonder helm op de piste, maar dat is tegenwoordig zeldzaam. En dat is maar goed ook, want wie met 50 kilometer per uur over de skipiste scheurt loopt de kans om brokken te maken bij zichzelf en bij anderen. Vind je een helm echter niet cool? Dan heeft de Lidl deze helm voor je.

Livall skihelm Lidl
Livall Skihelm (Bron: Lidl)

Wij waren al verkocht bij het woord ‘walkietalkie’

Je kunt de helm via de gratis Livall Ski-app (die compatibel is met Android en iOS) verbinden met je smartphone. Zo kun je heb gebruiken als walkietalkie. Zo hoef je dus niet meer met je bevroren handen je smartphone uit je broekzak te halen met de kans dat je hem uit de skilift laat vallen. De microfoon van de helm werkt tot -20 graden Celsius.

Een andere coole functie van de skihelm is dat hij een harde valkan detecteren dankzij een ingebouwde sensor. Die registreert de impact, activeert de app en stuurt een sms met jouw egodata naar een nummer dat je vooraf hebt ingesteld. Een handige feature voor wanneer je alleen op pad bent gegaan. Maar eerlijk is eerlijk, ook wie alleen aan après ski doet wil deze walkitalkie en helm in één hebben.

Lidl skihelm
Livall skihelm (Bron: Lidl)

149,00 Euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 50 kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Walkietalkie en skihelm in één
Sluiten