Action, Lidl en Aldi superaanbieding: maak frisdrank in eigen keuken

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. De gadgets zijn echter vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl doet het deze week goed met de Sodastream Cool.

Frisdrank maken thuis: twee grote voordelen

Een koud drankje op een warme zomerdag is lekker. Gooi een paar takjes munt, wat gember en een schijf citroen in een karaf met water en je hebt een heerlijk verfrissend drankje. Dat drankje krijgt net wat meer pit met koolzuur er in. Voor koolzuurhoudende dranken ga je op dit moment waarschijnlijk naar de supermarkt. Dat is niet nodig als je een SodaStream in huis hebt. Daarmee maak je zelf iedere creatie bruisend.

Twee grote voordelen hiervan zijn dat je zelf bepaalt hoeveel (of eigenlijk juist hoe weinig) suiker en in je fris zit en dat je niet continue plastic PET-flessen hoeft te kopen. Dubbel winnen dus. Al moet je daarvoor wel eerst dit apparaat aanschaffen.

Sodastream Cool Lidl
Sodastream Cool (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: SodaStream Cool

Met een SodaStream maak je in een handomdraai bruisende drankjes. Je bepaalt zelf hoeveel koolzuur er in je drankjes zit en bepaalt ook zelf de smaak. Al kun je hem natuurlijk ook gewoon gebruiken om bruisend water mee te maken.

De SodaStream Cool wordt geleverd met een BPA-vrije literfles en een halve literfles die je kunt vullen en meenemen. Daarnaast zit er ook een koolzuurhoudende cilinder bij deze set. Daarmee kun je tot 60 liter bruisend water maken voordat hij aan vervanging toe is. Daarmee bedoelen we natuurlijk niet het hele apparaat, maar alleen de cilinder gevuld met CO2. Die kun je gewoon opnieuw bestellen op verschillende websites.

Sodastream Cool Lidl
Sodastream Cool (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 39,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 30 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: maak frisdrank in eigen keuken
Sluiten