Action, Lidl en Aldi superaanbieding: maak zelf bruisend water en frisdrank

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl doet het deze week goed met dit Sodastream Cool apparaat.

Minder plastic flessen in je koelkast

Het is anno 2020 niet meer cool om flessen frisdrank bij de supermarkt te kopen. Dat levert namelijk afval op dat nog honderden jaren lang blijft bestaan. Niet cool dus. Wat wel cool is, is deze Sodastream Cool. Daarmee maak je namelijk zelf frisdrank of bruisend water. Dit scheelt je een ritje naar de supermarkt en een groot aantal plastic flessen. Al moet je natuurlijk wel naar Lidl fietsen om het apparaat te kopen.

Sodastream cool Lidl
Sodastream Cool (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s Sodastream Cool

Het apparaat werkt simpel: plaats de bijbehorende kunststof fles (deze is BPA vrij en herbruikbaar tot drie jaar) in het apparaat, stel in hoeveel bubbels je in het water wilt hebben, en druk op de knop om het koolzuur in de fles te spuiten. Je kunt makkelijk een smaakje toevoegen aan het water om er een frisdrank van te maken.

Lidl levert de Sodastream Cool met een literfles en een halve literfles. Je kunt beide flessen ook makkelijk meenemen op pad. Daarnaast wordt het apparaat geleverd met een koolzuurhoudende cilinder. Die cilinder is goed voor zo’n zestig liter bruisend water. Een simpele rekensom: dat zijn 120 halve literflessen, 60 literflessen, of veertig anderhalve liter flessen. Als de cilinder op is dan kun je online op de website van Sodastream een nieuwe bestellen.

Prijs: 49,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de meest opvallende gadgets die je er in week 39 kunt kopen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: maak zelf bruisend water en frisdrank
Sluiten