Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Deals 28 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: maak zelf je frisdrank en bruisend water

Er zijn een aantal dingen niet helemaal fris aan frisdrank in plastic flessen. Bijvoorbeeld de hoeveelheid suiker in de drankjes en de hoeveelheid plastic die we gebruiken door steeds nieuwe flessen te kopen. Deze dingen maken onder andere dat de SodaStream zo’n hit is. Met dit apparaat maak je frisdrank of bruisend water in je eigen keuken. En hij is deze week te koop bij de Aldi.

Je eigen bruiswater maken met SodaStream

De SodaStream helpt je om snel je eigen bruiswater of andere frisdranken te brouwen. Het enige wat je er voor nodig hebt is water. Om het water te laten bruisen heb je niet eens elektriciteit nodig. Dat is handig, omdat je hem zo op iedere plek in je keuken kwijt kunt.

Het apparaat wordt geleverd met verschillende flessen en een CO²-aluminium cilinder voor ca. 60 l water. Afhankelijk van hoeveel frisdrank je normaliter drinkt kun je daar waarschijnlijk wel even mee verder. Mocht de cilinder leeg zijn dan kun je altijd nieuwe bijkopen, onder andere op de website van SodaStream.

Aldi
SodaStream (Bron: Aldi)

Zeg Aldi, is het al tijd voor cocktails?

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er bubbels bij in gooien. Bruiswater is lekker, maar heb je bijvoorbeeld al nagedacht over het maken van cocktails en andere zomerse drankjes? Plaats simpelweg de grote fles in het apparaat en houd de knop ingedrukt om er gas aan toe te voegen. Dit apparaat is voor sommigen misschien een overbodige luxe, maar dat is hij zeker niet voor wie iedere dag een flesje cola achterover gooit..

De SodaStream is vanaf morgen verkrijgbaar bij de Aldi voor 39,99 Euro.

Benieuwd naar welke gadgets de Aldi, Lidl, en Action deze week verder verkopen? We hebben onze favorieten hier voor je op een rijtje gezet. Dat maakt het net wat gemakkelijker voor je. Net als deze geniale gadgets op AliExpress trouwens.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!