Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 16 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: stevige solar tuindouche

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Aldi doet het deze week goed met deze solardouche voor in je tuin.

Een hete gadget voor in je tuin

Een hete zomer vraagt om een hete gadget. Insert deze solardouche van Aldi. Binnen douchen is natuurlijk fijn voor je privacy, maar buiten douchen geeft dat lekkere gevoel van vrijheid. Daarnaast is het ook gewoon heerlijk om tijdens een hete zomerdag met of zonder kleren aan onder een buitendouche te springen. Vooral voor wie geen zwembad in zijn achtertuin heeft. Een buitendouche als deze is dan ook de oplossing voor wie geen ruimte of geld heeft voor een buitenzwembad, of daar simpelweg zijn tuinruimte en geld niet aan wil besteden.

Aldi’s Solardouche: simpel en effectief

De solardouche die deze week bij Aldi in de schappen ligt is geen high-tech gadget met allerlei slimme functies. De douche heeft geen bluetooth, wifi-verbinding of ingebouwde speakers. Wat hij wel heeft? Een mengkraan voor warm en koud water en een wateraansluiting voor de tuinslang. Als je echt wilt zingen onder de douche dan moet je er zelf maar even een waterdichte Bluetooth speaker naast zetten.

solardouche Aldi
Aldi’s solardouche (Afbeelding: Aldi)

Het water dat uit de douche komt wordt opgeslagen in een bijgeleverde PVC-tank met inhoud van 18 liter. Dat moet groot genoeg zijn voor een verfrissende douche in de zomer, of een warme buitendouche tijdens koudere dagen. De solardouche wordt verder geleverd met een grote verstelbare sproeikop. Die sproeikop is groter dan de standaard douchekop in menig huishouden. Voordat je het weet verplaats je de shampoo en zeep vanuit de badkamer naar de tuin en douche je alleen nog maar buiten. Of Aldi’s winkelwagentjes groot genoeg zijn om deze buitendouche de winkel uit te rijden vragen wij ons af, maar met een beetje creativiteit kom je er vast wel uit.

Prijs: 99,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 25 kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!