Action, Lidl en Aldi superaanbieding: super goedkope smartwatch

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks veel verschillende gadgets voor in huis, voor je smartphone, voor tijdens het sporten en meer. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Lidl doet het deze week lekker met een smartwatch voor maar 30 euro.

Voor de actieveling en voor wie goede voornemens heeft

De populariteit van de smartwatch is de laatste jaren sterk toegenomen. Die populariteit is mede te danken aan Fitbit en Apple die een paar strakke smartwatches en activity trackers op de markt hebben gebracht. Maar ook apps als Strata hebben het steeds normaler gemaakt om je actieve prestaties met anderen te delen en elkaar online uit te dagen. Dit levert sommigen van ons stress op en anderen doen het juist goed met een beetje prestatiedruk en hete adem in hun nek.

Voor deze laatste groep verkoopt Lidl deze week een smartwatch. Al is de smartwatch ook zeer geschikt voor wie zijn prestaties en activiteit privé wil houden maar gewoon graag inzicht wil krijgen in zijn dagelijkse beweging.

Smartwatch Lidl
Smartwatch (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s spotgoedkope smartwatch met veel functies

Lidl verkoopt deze week niet één maar twee smartwatches. Dit exemplaar lijkt meer op Apple’s Apple Watch en de ander meer op de activity tracker van Fitbit. Deze smartwatch heeft een kleurendisplay en verschillende handige functies. Denk bijvoorbeeld aan een hartslag- en polsslagmeter, een stappenteller, een calorieënmeter, een slaapmonitor, weergave van tijd en het weer, en het weergeven van een melding bij oproepen en meer.

Heb je jezelf goed voorgenomen in het nieuwe jaar in ieder geval 10.000 stappen per dag te zetten? Dan herinnert deze smartwatch je aan je dagelijkse bewegingsdoel als je te lang op je kont hebt gezeten. Verbind het horloge simpelweg aan de gratis Android- of iOS app op je smartphone en je kunt hem direct gebruiken.

smartwatch Lidl
Smartwatch (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 29,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de gadgets die er in week 50 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: super goedkope smartwatch
Sluiten