Action, Lidl en Aldi superaanbieding: haal de snackbar in huis met slimme friteuse

De Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. Lidl heeft deze week een koudzone friteuse in de aanbieding.

Snackbar gesloten? Haal de gewoon snackbar in huis

Het duurt wellicht nog even voordat we weer een hapje buiten de deur kunnen doen. Dat is jammer, maar niet onoverkomelijk. Het is een stuk lastiger dat je niet meer naar de snackbar kunt rennen na een lange dag werk. Dat goud en krokant gefrituurde dinertje bespaarde je namelijk de moeite om zelf te koken. Zo kwamen velen van ons er na een aantal dagen binnen zitten achter dat een ei kunnen bakken niet voldoende kook-skills zijn om de week mee rond te komen. Gelukkig heeft de Lidl een lekkere aanbieding voor je in de vorm van deze Tefal Oleoclean Pro Inox & design koudezone friteuse.

Lidl Tefal koudezone friteuse
Tefal Oleoclean Pro Inox koudezone friteuse (Afbeelding: Lidl)

Nog nooit van een koudezone friteuse gehoord? Dit is het grote voordeel

Bij een koudezone friteuse hangt het verwarmingselement wat hoger in de olie. Daardoor is de olie onder het element veel minder heet dan de olie er boven. Het voordeel hiervan is dat de restjes en kruimels die van je groentekroketten en patat afvallen en naar de bodem zakken minder snel verbranden. Zo gaat de olie langer mee en kun je er dus vaker in bakken.

Lidl’s Tefal koudezone friteuse

De Tefal friteuse die Lidl verkoopt heeft een regelbare thermostaat met temperatuurcontrolelampje. De pan heeft een geautomatiseerde reiniging van de olie zodat hij nog langer mee gaat. Ook kun je de temperatuur zelf instellen tussen 150 en 190 graden Celcius. Lidl’s frituurpan is geen kleintje. Je kunt er maar liefst 1,2 kilo snacks in bereiden. Dat moet die vette honger van je zeker kunnen stillen.

Tefal Oleoclean Pro Inox koudezone friteuse Lidl
Tefal Oleoclean Pro Inox koudezone friteuse (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 79,00 euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 1 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: haal de snackbar in huis met slimme friteuse
Sluiten