Action, Lidl en Aldi superaanbieding: (helaas) onmisbare gadget in deze tijden

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets voor in huis, voor je smartphone, voor tijdens het sporten en meer. Soms zijn ze vreemd en soms zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Aldi helpt je deze week met een onmisbare gadget; de voorhoofd- en oorthermometer.

Niet erg spannend maar wel onmisbaar

Laten we direct maar even zeggen dat er is weinig sexy is aan een voorhoofd- en oorthermometer. Of beter gezegd, er is niets sexy aan een voorhoofd- en oorthermometer. Helaas is hij de afgelopen maanden wel een onmisbare gadget geworden in ieder huishouden. Je klamme hand op je voorhoofd leggen om even polshoogte te nemen van je temperatuur is namelijk niet bepaald een waterdichte methode. Daarom kun je deze week bij Aldi terecht om een fatsoenlijke thermometer te scoren en vervolgens te hopen dat je hem nooit uit de verpakking hoeft te halen. Iets wat je ons over geen enkele andere gadget hoort zeggen.

thermometer Aldi
Voorhoofd- en oorthermometer (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s voorhoofd- en oorthermometer

Zoals de naam al verklapt kan de thermometer die deze week bij Aldi in de schappen ligt een meting uitvoeren op het voorhoofd en in het oor. Die meting voert hij binnen een paar seconden uit. Op het kleine LCD-scherm van de thermometer wordt de tijd, datum en omgevingstemperatuur weergegeven.

Daarnaast wordt, na de meting, ook de temperatuur van de desbetreffende persoon weergegeven. En voor wie het niet duidelijk is of 39,1 graden koorts is of niet is er een handig hoorbaar koortsalarm in de thermometer ingebouwd. Wel fijn, Aldi, dat dit een ‘hoorbaar alarm’ is. Anders heb je er nog zo weinig aan hè.

voorhoofdthermometer Aldi
Voorhoofd- en oorthermometer (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 17,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de gadgets die er in week 52 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: (helaas) onmisbare gadget in deze tijden
Sluiten