Action, Lidl en Aldi superaanbieding: strakke 43-inch Toshiba Smart-TV

De Action, Lidl en Aldi verrassen ons iedere week met de vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets die ze verkopen. Zo nu en dan ligt er een topper in de schappen die we wat extra aandacht moeten geven. Vandaag is dat de 43” Toshiba Smart-TV.

Lidl heeft een scherpe aanbieding voor je: ”43 Toshiba Smart-TV

Een bezoekje brengen aan de Media Markt om een nieuwe tv te kopen is al lang niet simpel meer. Loop de winkel in en vind daar 300 schermen die er allemaal best oké of heel oké uit zien. Tel daar een zenuwachtige verkoper bij op die commissie wil vangen et voila: keuzestress is daar.

Gelukkig is het internet er en kun je voordat je een tv koopt al de nodige research doen naar welk merk, welke maat en welke functies hij moet hebben. Raak je ook duizelig van alle opties en informatie die je online vindt? Loop dan gewoon de Lidl in en scoor daar deze zeer degelijke Toshiba Smart-TV voor een scherpe prijs.

TOSHIBA Smart-TV 43" Lidl
TOSHIBA Smart-TV 43″ (Bron: Lidl)

Toshiba’s energiezuinige Smart-TV

De energiezuinige Smart-TV van Toshiba heeft een 43-inch beelscherm. Het beeld is 4K Full-HD. Daarnaast heeft hij een ingebouwd DTS Dolby Digital Plus-systeem. We raden het je echter wel aan om een soundbar te gebruiken bij de tv, bij elke tv eigenlijk. Want uiteindelijk is bijna geen enkel dat uit een tv komt echt van een hoge kwaliteit. Maar wie de Lidl-folder goed in de gaten houdt heeft gemerkt dat de Duitse supermarkt ook regelmatig een soundbar in de schappen heeft liggen.

De Toshiba Smart-TV 43″ Triple Tuner 43U2963DGL is nu te koop voor 269 Euro.

TOSHIBA Smart-TV 43" Lidl
TOSHIBA Smart-TV 43″ (Bron: Lidl)

De Lidl, Aldi en Action verkopen nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat de beste gadgets van deze week zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 48 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: strakke 43-inch Toshiba Smart-TV
Sluiten