Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Stevige en comfortabele trekkingfiets

De Action, Lidl en Aldi verbazen ons regelmatig met de soms bizarre, maar vaak handige en goedkope gadgets die ze verkopen. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht moeten geven. Deze week is dat de 28” Prophete trekkingfiets. Een stevige fiets die jou in de barre herfstdagen van A naar B brengt.

Trek door weer en wind met nieuwe trekkingfiets

Als Nederlander zit fietsen in je bloed. We fietsen door weer en wind. Letterlijk. Geen sneeuwvlok die ons tegenhoudt om naar de Albert Heijn te fietsen of het mooie landschap van de Veluwe te verkennen. Onze Duitse vrienden van de Lidl hebben dit ook opgemerkt en verkopen daarom deze Prophete trekkingfiets.

De fiets is ideaal voor het maken van langere fietstochten vanwege de geveerde voorvork en het comfortabele zadel. De Lidl verkoopt deze week ook fietsbroeken maar die heb je dus niet nodig op dit stalen ros. Of aluminium ros.

Trekkingfiets Lidl
Trekkingfiets dames- en herenmodel (Bron: Lidl)

Een goede deal van de Lidl voor degelijke fiets

De Aluminium trekkingfiets heeft een 24-speed Shimano Acera derailleur waardoor je op verschillend terrein in verschillende weertypes kunt fietsen. De 28″ trekkingfiets is ook voorzien van heldere LED-verlichting. Zo is je fietstocht niet alleen fun, maar ook veilig. De fiets wordt geleverd in een damesmodel en in een herenmodel.

Voor een goede trekkingfiets leg je met gemak honderden Euro’s neer. De zeer degelijke fiets van de Lidl is echter erg betaalbaar. Zoals we van de Duitse supermarkt gewend zijn. De fiets kost dankzij een leuke korting nog geen driehonderd Euro. Daar kun je hem op Marktplaats niet voor vinden.

Lidl Trekkingfiets
Trekkingfiets herenmodel (Bron: Lidl)

Prijs: 259,00 Euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Bekijk hier de goedkope en handige gadgets die je er deze week kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Stevige en comfortabele trekkingfiets
Sluiten