Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 13 mrt 2020

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: budget tv soundbar voor ultieme Netflix binge

De Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. Aldi doet het deze week goed met deze tv soundbar van huismerk Medion.

Het surround sound systeem is uit: ga voor een tv soundbar

Tot een aantal jaar geleden was de meest populaire manier om het geluid van je tv te verbeteren nog het plaatsen van een surround sound system. De boxen naast en onder de tv, en de twee boxen achter je gaven het geluid van je tv een boost. Die boost was, en is nog steeds, nodig aangezien het geluid van de meeste tv’s weinig diepte heeft. Tegenwoordig hoef je niet je complete kamer meer vol te planten met luidsprekers. Aan een tv soundbar heb je voldoende. Die bestaat meestal uit maximaal drie en soms zelfs één luidspreker.

Aldi’s tv soundbar bestaat uit een luidspreker die je als lange soundbar, of als twee losse luidsprekers kunt gebruiken. Plaats heb bijvoorbeeld als lange soundbar onder je tv, of als twee losse exemplaren aan beide zijden van je tv. De set bestaat uit twee 20 Watt RMS luidsprekers en een 30 Watt RMS subwoofer.

tv soundbar Aldi
Medion tv soundbar en subwoofer (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s soundbar voor een intensere beleving van Netflix, Spotify, en meer

Je kunt deze Bluetooth soundbar gemakkelijk aan je tv, smartphone of tablet koppelen. De Bluetooth v5.0 heeft een bereik van 10 meter waardoor de set prima vanaf de bank te bedienen is.

Hij versterkt je favoriete series op Netflix, maar maakt ook een feestje van een lekker Spotify-lijstje. Je kunt hiervoor kiezen uit drie verschillende geluidsinstellingen: muziek, film of dialoog. Dus ook een podcast, zoals de WANTkast komt goed uit de verf dankzij deze tv soundbar.

tv soundbar Aldi
Tv soundbar (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 89,99 euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 11 kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: budget tv soundbar voor ultieme Netflix binge
Sluiten