Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 10 sep 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: baardtrimmer en stofzuiger in één

De Action, Lidl en Aldi hebben iedere week handige gadgets en apparaten in de schappen liggen. Soms verbazen deze winkels ons met hun multifunctionele budget apparaten. Dat is ook deze week het geval met deze vacuüm haar- en baardtrimmer. Een must-have apparaat met handige extra functie, voor iedere man die een beetje of een beetje veel baardgroei heeft.

Trim die baard en knip die staart: Lidl helpt je een handje

Ook deze week verkoopt de Lidl een haar- en baardtrimmer. Het scheerapparaat heeft RVS messen en kan gemakkelijk gebruikt worden om je kapsel helemaal in model te houden, of om hem na een halfjaar verwaarlozing weer in model te brengen. Je kunt kiezen uit een van de 10 verschillende snijlengtes voor het gewenste resultaat.

Een nadeel van deze apparaten is dat je 3 weken na het scheren nog steeds overal in de badkamer kleine haartjes terug vindt. Je huisgenoot zal ook niet blij zijn je geschoren baardhaar uit haar/zijn tandenborstel te moeten plukken. Maar daar hoeft de eigenaar van deze baardtrimmer niet bang voor te zien door de handige extra functie van dit apparaat.

Lidl Baardtrimmer
Vacuüm haar- en baardtrimmer (Bron: Lidl)

Baardtrimmer en stofzuiger in één

Dit scheerapparaat is, zoals al genoemd, voorzien van een vacuüm functie. Ja dit budget scheerapparaat heeft een klein ingebouwd stofzuigertje. Die zorgt er voor dat er geen haar in de wastafel valt. Of in ieder geval niet alle haren in de wastafel vallen..

Eigenijk kun je met dit apparaat dus overal te pas en te onpas je baard scheren, zonder een bende achter te laten. Al kunnen we ons wel veel situaties bedenken waar het niet echt gepast is random je haar bij te werken of je baard te staan contouren. Anyway... Een lekkere multifunctionele Lidl-gadget die van jou is voor 17,99 Euro.

Lidl scheerapparaat baardtrimmer
Vacuüm haar- en baardtrimmer (Bron: Lidl)

Benieuwd naar welke gadgets de Aldi, Lidl, en Action verder verkopen? Dit waren onze favorieten van vorige week. Wie weet liggen ze nog wel in de schappen of zijn ze online nog verkrijgbaar!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: baardtrimmer en stofzuiger in één
Sluiten