Action, Lidl en Aldi superaanbieding: must-have tijdens heetste dagen

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. De gadgets zijn echter vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Aldi doet het deze week goed met een ventilator met afstandsbediening.

Overleef de hitte met een lekker briesje

Niet iedereen is gemaakt voor de hitte. Gelukkig voor hen is het zelden écht heet in Nederland. Is het een week lang wel volle bak zonnig en zomers? Dan kun je op verschillende manieren met de hete temperatuur omgaan. Jammeren is daar niet een van. Dat lijkt niet iedereen te weten, dus bij dezen. In de schaduw- of binnen (niet direct voor het raam) zitten schijnt wel te helpen. Iets anders dat helpt is een ventilator die wind jouw kant op waait. En laat je zo’n apparaat nou net deze week bij Aldi kunnen kopen.

afstandsbediening ventilator Aldi
Knoppen op de ventilator (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s zomerse gadget: ventilator met afstandsbediening

Een ventilator is niet in ieder huishouden overbodige luxe. Wie op de bovenste etage van een appartementencomplex woont of op zolder slaapt kan tijdens een hoge temperaturen ongetwijfeld wat extra verkoeling gebruiken.

Aldi verkoopt deze week twee verschillende ventilatoren. Dit is het meest uitgebreide exemplaar. De ventilator heeft verschillende functies die bedoeld zijn om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. Zo is hij in hoogte verstelbaar en heeft hij drie verschillende snelheden.

Die drie snelheden kun je instellen via de knoppen op de ventilator zelf, maar het kan ook vanuit je luie stoel. De staande ventilator van 40 Watt wordt namelijk geleverd met een afstandsbediening. Al moet je daar wel eerst even een aantal batterijen in stoppen voordat je hem kunt gebruiken.

staande ventilator Aldi
Staande ventilator (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 24,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi, Action en ook Kruidvat nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 30 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: must-have tijdens heetste dagen
Sluiten