Action, Lidl en Aldi superaanbieding: vernieuwde Bluetooth activity tracker

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Lidl doet het deze week goed met de nieuwe versie van de Silvercrest activity tracker.

Lidl update activity tracker

Lidl had dit jaar al een aantal keer een goedkope activity tracker in de schappen liggen. Het lijkt er op dat die activity tracker een update heeft gekregen. Het resultaat is de fitness tracker die er deze week te koop is. Het slimme horloge is net zo goedkoop maar is in een nieuw jasje gestoken. En eerlijk is eerlijk; hij ziet er niet verkeerd uit.

Lidl activity tracker
Activity tracker (Afbeelding: Lidl)

Fitness tracker voor twintig euro

Voor een goede fitness tracker leg je al snel honderd euro neer. Die prijs loopt snel op tot in de honderden euro’s. Van zo’n fitness tracker kun je allerlei geavanceerde functies verwachten voor het tracken van je gezondheid, en andere handige extra’s zoals bijvoorbeeld een batterij die werkt op zonne-energie, GPS, en verschillende sport-apps.

Mag je hetzelfde verwachten van een fitness tracker die twintig euro kost? Het simpele antwoord is nee. Maar als je ge├»nteresseerd bent in dit horloge dan hoef je al die fancy functies waarschijnlijk helemaal niet. Misschien zoek je gewoon een activity tracker die je tijdens het wandelen, fietsen en hardlopen kunt dragen, die je hart- en polsslag meet, je activiteitsduur meet, het aantal verbrande calorie├źn bijhoudt, je stappen registreert en je slaap monitort. In dit geval heb je al Lidl’s fitness tracker een prima optie.

De goedkope fitness tracker heeft wel een aantal handige extra functies die je niet verwacht van een goedkope tracker als deze. Zo heeft hij bijvoorbeeld een herinneringsfunctie voor het innemen van medicijnen, registratie van je dagelijkse bewegingsdoel met bewegingsherinnering en is de bijbehorende iOS- of Android app gratis.

activity tracker Lidl
Activity tracker (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 19,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die er in week 45 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: vernieuwde Bluetooth activity tracker
Sluiten