Action, Lidl en Aldi superaanbieding: slimme vuurkorf op zonne-energie

De Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. Lidl doet het deze week goed met deze vuurkorf op zonne-energie.

Aldi houdt het deze dagen knus

De dagen worden langer en het weer wordt hopelijk beter. Dat betekent dat we normaal gesproken vanaf de eerste mooie lentedag de terrassen op gaan. Gezien de huidige situatie in de wereld zit dat er nu niet in. Dat betekent echter niet dat je alle zonnestralen aan je voorbij moet laten gaan. Wie een balkon of een tuin heeft kan er alsnog in alle privacy van genieten.

Maak het knus voor jezelf met een drankje, een hapje en een vuurkorf. Wie het te veel moeite vindt om voor zichzelf een fikkie te stoken kan voor Aldi’s exemplaar op zonne-energie gaan.

vuurkorf zonne-energie Aldi
Vuurkorf op zonne-energie (Afbeelding: Aldi)

Een vuurkorf op zonne-energie: de voordelen

Deze vuurkorf op zonne-energie heeft een aantal voordelen. Zo schakelt hij automatisch in bij zonsondergang. Je hoeft er niet continue op te letten en nieuwe houtjes in te gooien. Dankzij de 14.500 lithium-ion accu blijft hij tot acht uur branden. Dat doet je vuurkorf met echt vuur niet na.

Dat brengt ons op het nadeel van deze vuurkorf: hij heeft geen echt vuur. Het is eigenlijk een lamp op zonne-energie vermomd als vuurkorf. Het vlammeneffect moet je doen geloven dat je naast een echte vuurkorf zit. Dit is niet direct geloofwaardig, maar misschien zie je dat na een aantal drankjes wel anders.

Deze gadget is uitermate geschikt voor wie een kleine tuin heeft of een balkon en zijn buren niet tot last wil zijn met stank en rook. Dat is wel zo sociaal.

Vuurkorf zonne-energie Aldi
Vuurkorf op zonne-energie (Afbelding: Aldi)

Prijs: 19,99 euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 12 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: slimme vuurkorf op zonne-energie
Sluiten