Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth speaker voor in de douche

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Lidl doet het deze week goed met deze Bluetooth speaker voor in de badkamer.

Lidl schiet te hulp met waterdichte gadget

We durven zonder daar onderzoek naar te doen stellen dat 10 van de 10 mensen wel eens zingt onder de douche. Zingen onder de douche is niets om je voor te schamen. Het wordt alleen gênant als je oude iPhone SE waterschade oploopt door je lange concerten onder de douche. Wil je die concerten niet cancellen? Koop dan een luidspreker voor de badkamer om je telefoon te redden.

Bluetooth speaker Douche Lidl
Waterdichte Bluetooth speaker (Afbeelding: Lidl)

Bluetooth speaker voor spotprijs

Lidl’s Bluetooth speaker is gemaakt om onder de douche te gebruiken. Hij is spatwaterdicht en heeft een handige zuignap waarmee je hem zo aan de badrand of aan de muur plakt. Leg je smartphone of tablet op een veilige afstand van het water, koppel hem via Bluetooth aan de speaker, en zingen maar. Al moet je er wel voor zorgen dat je smartphone of tablet binnen 10 meter van de speaker ligt voor een goede ontvangst.

Deze Bluetooth speaker werkt maximaal 6,5 uur achter elkaar. Dat is lang genoeg lijkt ons zo, want na die tijd is het warme water toch echt wel een keer op. En je waterrekening op maximaal.

Een extra functie van deze speaker is dat hij een ingebouwde microfoon heeft. Daardoor kun je ook onder de douche telefoneren. Wees alleen wel selectief in het opnemen van de telefoon onder de douche, want dat kletterende water op de achtergrond komt misschien toch wat vreemd over als je de baas aan de lijn hebt.

Bluetooth speaker badkamer Lidl
Bluetooth speaker voor in de badkamer (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 9,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 19 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth speaker voor in de douche
Sluiten