Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 12 jan 2021

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: goedkope huishoudhulp

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets voor in huis, voor je smartphone, voor tijdens het sporten en meer. Soms zijn ze vreemd en soms zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Aldi valt deze week op met deze goedkope zakloze stofzuiger van Inventum.

Sorry, deze keer geen robotstofzuiger

Aldi en Lidl verkopen regelmatig robotstofzuigers. Dit zijn handige huishoudhulpjes maar niet altijd even betrouwbaar en scherp. Niet iedereen durft zijn huishouden uit handen te geven aan een robot. Dat is begrijpelijk. Voor hen verkoopt Aldi deze week een iets minder techy maar zeker niet minder handige zakloze stofzuiger van Inventum. Deze doet het werk niet voor je, maar daarvoor krijg je terug dat je zelf de volledige schoonmaak in de hand heeft.

Aldi’s zakloze stofzuiger van Inventum

De zakloze stofzuiger die je deze week bij Aldi kunt kopen kost slechts 60 euro. Dat is een prikkie. Voor die 60 euro krijg je een ultra-power cycloonstofzuiger van het merk ‘Inventum’. We nemen aan dat dit inhoudt dat hij heel hard zuigt. Niet onbelangrijk voor een stofzuiger.

Aldi’s stofzuiger heeft een snoer van 9 meter lang waardoor je er een aardig eind door de kamer mee kunt bewegen. Al hangt dit natuurlijk af van de grootte van je huis. Woon je in een schoenendoos? Dan hoef je de stekker waarschijnlijk niet eens halverwege het schoonmaken naar een ander stopcontact te verplaatsen. Al helemaal niet wanneer je de telescopische buis tot zijn maximale lengte uitschuift. Dat is dan weer een voordeel van het wonen in een schoenendoos.

zakloze stofzuiger Aldi
Inventum zakloze stofzuiger (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 59,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de gadgets die er in week 2 in de schappen liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: goedkope huishoudhulp
Sluiten