Action, Lidl en Aldi superaanbieding: gadget voor tijdens koude winterdagen

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets voor in huis, voor je smartphone, voor tijdens het sporten en meer. Soms zijn ze vreemd en soms zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Lidl valt deze week op met deze handige gadget voor in de auto tijdens koude winterdagen.

Een beetje extra verwarming

De winter is nog niet voorbij. Wie de weersvoorspelling heeft bekeken weet dat hij zijn winterjas (helaas) nog niet hoeft op te bergen en zijn muts en handschoenen ook nog even op de verwarming kan laten liggen. Al heb je deze laatste twee niet nodig wanneer je met de auto reist.

Wat wel fijn is in de auto is een beetje extra verwarming. Die koop je deze week bij Lidl in de vorm van deze verwarmende stoelbekleding. Deze verwarmt de gehele stoel waardoor je rug voelt alsof je tegen de verwarming aanzit en je kont voelt alsof je in je broek hebt geplast. Alleen dan zonder de nattigheid. Lekker toch?

Verwarmde autostoelhoes Lidl
Verwarmde autostoelhoes (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s automatisch verwarmde stoelbekleding

Lidl’s verwarmde stoelbekleding werkt alleen in de auto doordat hij via de 12 V aansluiting in de auto werkt. Heb je geen auto dan is dit dus geen gadget voor jou. Heb je wel een auto dan kom je er waarschijnlijk niet meer uit wanneer je op de heerlijk verwarmde autostoel zit.

De autostoelverwarming is vrij simpel. Hij heeft twee verwarmingsstanden en kan middels een elastieken band en klittenband aan de autostoel worden bevestigd.

Lidl Verwamde autostoelhoes
Verwarmde autostoelhoes (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 14,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de goedkoopste keukenapparatuur uit week 1 van Action en Lidl.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: gadget voor tijdens koude winterdagen
Sluiten