Action, Lidl en Aldi superaanbieding: espressomachine met bonenmaler

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets voor in huis, voor je smartphone, voor tijdens het sporten en meer. Soms zijn ze vreemd en soms zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Lidl valt deze week op met deze espressomachine.

Een degelijke espressomachine voor in huis

Velen van ons genoten van de luxe om op ons werk een goede kop koffie te kunnen zetten. Dit is vaak een van de redenen waarom we nooit hebben geïnvesteerd in een koffiezetapparaat voor in eigen keuken. Tenminste, misschien wel in een Bialetti percolator maar niet in een uitgebreide espressomachine. Wat Lidl betreft hoef je niet te investeren en diep in de buidel te tasten om zo’n machine naar eigen keuken te halen.

De kwaliteit van de koffie uit een machine als deze is voor een groot deel afhankelijk aan de bonen die je er in stopt. Aan de maling van de bonen en de waterdruk kun je namelijk weinig veranderen bij dit apparaat. Maar laten we eerlijk zijn: als je een schep suiker en/of een flinke scheut melk in je koffie gooit dan proef je toch niet zo veel meer van die goede of matige kop koffie.

Lidl espressomachine
Espressomachine (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: espressomachine met ingebouwde bonenmaler

De machine die Lidl deze week verkoopt heeft een automatische maalhoeveelheidsregeling. Jij hoeft alleen maar de koffiesterkte (3-voudig verstelbaar) te kiezen. Daarnaast heeft het apparaat automatische reiniging, ontkalking en een spoelprogramma. Zo wordt jij niet te veel van je werk afgehouden.

Een fijne extra van dit apparaat is de bekerhouder die de kopje voorverwarmt. Al is dit geen essentiële functie; met een beetje creativiteit en heet water zijn die kopjes ook zo voorverwarmd.

espressomachine Lidl
Espressomachine (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 399,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de gadgets die er in week 2 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: espressomachine met bonenmaler
Sluiten