Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 10 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth oordopjes

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets voor in huis, voor je smartphone, voor tijdens het sporten en meer. Soms zijn ze vreemd en soms zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Aldi valt deze week op met goedkope draadloze oordopjes.

Bluetooth oordopjes geïnspireerd op Apple’s Airpods

Apple heeft veel verschillende tech-merken en -fabrikanten geïnspireerd witte Bluetooth oordopjes te ontwikkelen. Vrijwel alles wat Apple maakt lijkt namelijk een gegarandeerd succes, ongeacht de prijs. Apple’s signatuur stijl, wit en simpel, wordt niet saai bevonden maar juist stylish. Het zal ons dan ook niet verbazen wanneer Aldi’s witte Bluetooth oordopjes die nog geen 25 euro kosten over de toonbank vliegen.

Bluetooth oordopjes Aldi
Bluetooth oordopjes (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s goedkope Bluetooth oordopjes

Of de kwaliteit van Aldi’s goedkope Bluetooth oordopjes om over naar huis te schrijven is, durven we niet te zeggen. Wat we wel kunnen zeggen is dat ze er strak uitzien en een prima accuduur hebben voor deze prijs. Dankzij de 30 mAh ingebouwde accu zijn ze namelijk goed voor zo’n 3,5 uur luisterplezier. Dat is inderdaad niet veel, maar je kunt ook niet veel verwachten voor 22 euro.

Aldi’s oordopjes werken simpel; verbind ze met je smartphone via Bluetooth (de oordopjes hebben Bluetooth 5.0) haal ze uit de case en ze worden direct ingeschakeld. Stop ze terug in de case en ze schakelen automatisch uit. De Bluetooth oordopjes worden geleverd met een powerbank case. Deze case heeft een ingebouwde 400 mAh accu die de oordopjes nog eens vier keer kan opladen. Wanneer beide leeg zijn dan is de totale oplaadtijd twee uur.

Bluetooth oordopjes Aldi
Bluetooth oordopjes (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 21,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Bekijk hier de goedkoopste gadgets voor binnen in huis van Lidl en Aldi.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!