Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 5 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: robotstofzuiger voor 100 euro

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets voor in huis, voor je smartphone, voor tijdens het sporten en meer. Soms zijn ze vreemd en soms zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Lidl valt deze week op met een super goedkope robotstofzuiger.

Een huishoudhulpje tegen een scherpe prijs

Er zijn een handjevol mensen die oprecht van schoonmaken houden. Het overgrote deel van ons besteedt het schoonmaken liever uit aan een schoonmaker. Dat kost alleen aardig wat en daardoor niet aan iedereen besteedt. Wat veel betaalbaarder is en ook heel handig is een robotstofzuiger. Zoals bijvoorbeeld dit exemplaar van Lidl dat maar honderd euro kost. Zo’n robothulpje maakt niet je complete huis schoon maar stofzuigt wel de kamer terwijl jij de keuken poetst. Of terwijl jij met de benen omhoog je favoriete film of serie op Netflix aan het kijken bent natuurlijk.

robotstofzuiger Lidl
Robotstofzuiger (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s goedkope robotstofzuiger

Lidl’s robotstofzuiger van Videla is geen super geavanceerd beestje maar dat maakt hem niet minder handig. De stofzuiger heeft namelijk twee verschillende reinigingsprogramma’s en kan tot 80 minuten achter elkaar stofzuigen. In die tijd maakt hij harde ondergronden en laag tapijt schoon zodat jij je niet druk hoeft te maken over de popcorn die je laat vallen tijdens het bingen. Al kun je die natuurlijk ook gewoon direct opruimen zodat ze niet helemaal vast gaan zitten in je vloerkleed. Aan jou de keuze.

Wat opvalt aan deze simpele robotstofzuiger van Lidl is dat hij, ondanks zijn lage prijs, toch wat handige extra’s heeft. Denk bijvoorbeeld aan een trappendetector, antival-sensoren en een zachte bumper zodat hij je meubels niet beschadigt wanneer hij langs de hoeken en randen probeert te stofzuigen. Al verwijdert de stofzuiger volgens Lidl wel automatisch hindernissen dus die bumper zal hij niet vaak nodig hebben.

robotstofzuiger Lidl
Robotstofzuiger (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 99,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: robotstofzuiger voor 100 euro
Sluiten