Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 3 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: intelligente fietscomputer

De Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. De Lidl doet het deze week goed met de Teasi Core fietscomputer.

Betaalbare fietsaccessoires van de Lidl

Nederlanders houden van fietsen. We pompen niet alleen veel geld in onze fietsen, maar ook in onze fietsaccessoires. Dat is niet vreemd, want voor veel Nederlanders is de fiets het meest belangrijke (of zelfs enige) eigen vervoersmiddel.

Fietsen is praktisch maar ook lekker ter ontspanning of juist als sport. In deze laatste gevallen is het handig navigatie te gebruiken of om trainingsgegevens te analyseren. Daar kun je een smartphone voor gebruiken. Alleen moet je die dan op je stuur bevestigen en zit je continue met je gezicht in je smartphone, terwijl je eigenlijk lekker wil fietsen. Een fietscomputer is het perfecte alternatief. De Lidl heeft er deze week een in de schappen liggen.

Lidl teasi Core fietscomputer
Teasi Core fietscomputer accessoires (Bron: Lidl)

Bluetooth Fietscomputer met gratis app

De fietscomputer van de Lidl kan navigeren, geeft inkomende oproepen van je smartphone weer en analyseert je trainingsgegevens. Deze functies maken het een interessante gadget voor de sportieve fietser, maar ook voor tijdens recreatieve fietstochten. Je koppelt de fietscomputer gemakkelijk via Bluetooth aan je smartphone. Daarvoor hoef je alleen maar de gratis Tahuna app op je toestel te installeren. De app is beschikbaar voor Android en Apple’s iOS.

Op de fietscomputer zie je een overzichtelijke aanduiding van je route. Zo zie je in een enkele blik welke kant je op moet. Wie nieuwsgierig is naar zijn fitheid kan dit ook aflezen op het display van de fietscomputer. Daarvoor moet je wel zelf bijvoorbeeld een hartslagmeter hebben. Die kun je ook via Bluetooth verbinden met deze gadget. Net als een snelheid-/cadans meter trouwens. Die worden wel bij deze fietscomputer geleverd. Net als een stuurbevestiging en USB-kabel.

Teasi fietscomputer Lidl
Teasi Core fietscomputer (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 69,99 euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 10 kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!