Action, Lidl en Aldi superaanbieding: offline gamen met Aldi

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks opvallende gadgets in hun winkels en webshops. Soms zijn ze vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat een gadget voor wie zich thuis een beetje verveelt.

Weg met je beeldschermen; game offline

Wie voor 2020 nog nooit van ”verveling” had gehoord door een overvol werkschema, een agenda vol met afspraken en etentjes met vrienden (hoe Nederlands wil je het hebben?) en drie avonden sport(school) per week heeft in 2020 en 2021 kennis mogen maken met dit fenomeen. Al deze activiteiten stonden in 2020 en staan in 2021 nog steeds op een laag pitje. Vervelend hé? Aldi helpt je een handje in de strijd tegen verveling. Het is een goed alternatief voor wie het helemaal zat is om naar zijn beeldscherm te staren maar wel van gamen houdt.

Of dit ‘gadget’, als we het zo mogen noemen, een grote hulp is kunnen we niet voor jou invullen maar wie weet helpen deze offline games je de lente door en leiden ze je heel even af van je beeldschermen.

Aldi spel airhockey
Aldi’s offline games (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s games: flipperkast en Airhockey

De spellen die deze week bij Aldi in de schappen liggen zijn perfect om in je eentje of met een partner te spelen. De flipperkast kun je natuurlijk in je eentje gebruiken en voor airhockey heb je een tegenspeler nodig.

Het Airhockey spel van Aldi werkt met een luchtstroom, zoals je deze ook wel kent van in een speelhal, en wordt geleverd met twee pushers en twee pucks. Heb je geen tegenspeler? Dan is het te hopen dat je armen lang genoeg zijn om tegen jezelf te spelen. Zo niet dan kun je ook de flipperkast eens uitproberen. Daarop raak je namelijk nooit echt uitgespeeld. De flipperkast heeft een elektronisch telsysteem en knipperlichten en past perfect op je bureau.

Prijs: 19,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer opvallende en goedkope gadgets. Benieuwd naar wat de zijn? Bekijk dan hier de meest opvallende gadgets uit week 10.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: offline gamen met Aldi
Sluiten