Action, Lidl en Aldi superaanbieding: robot als schoonmaakhulpje in huis

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks opvallende gadgets in hun winkels en webshops. Soms zijn ze vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat een robotstofzuiger.

Het huis maakt zichzelf niet schoon, of toch wel?

Het is zondag; voor sommigen een rustdag en voor anderen een dag om klusjes te doen die ze de hele week al voor zich uit hebben geschoven. Een van die klusjes is misschien het huis stofzuigen. Dat is eigenlijk nooit een leuke klus, maar al helemaal niet op je vrije zondag. Van uitstel komt afstel en voordat je het weet ben je weer een week verder en ligt er nog een dikkere laag stof op de vloer. Wie zich hierin herkent kan het zichzelf er makkelijk vanaf maken door een schoonmaakhulp in huis te halen. Daarmee bedoelen we natuurlijk een robotstofzuiger, zoals dit exemplaar dat deze week bij Lidl in de schappen ligt.

Robotstofzuiger Lidl
Robotstofzuiger (exclusief Samson) (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: een zelfstandige schoonmaakrobot

Een robotstofzuiger is een handig hulpje in het huishouden. Je kunt namelijk letterlijk met de benen omhoog zitten terwijl deze robot onder je benen door zoeft en kruimels opzuigt. Deze robotstofzuiger van Lidl is een zelfstandig beestje dat automatisch terugkeert naar het laadstation wanneer hij klaar is en tijdens de schoonmaakbeurt trappen en objecten vermijdt. Daarvoor heeft hij namelijk een ingebouwde navigatietechnologie en sensoren.

Naast deze functies heeft Lidl’s robotstofzuiger vier verschillende standen en drie reinigingspatronen. Zo kun stel je zelf het programma in dat het beste bij de schoonmaakklus past. Heb je het stofzuigen de afgelopen tijd een beetje (of een beetje veel) verwaarloosd? Of heb je een hond in huis en zitten er meer hondenharen in het tapijt dan op je hond? Dan kies je zelf het programma en de borstel diepte beste bij de klus past.

robotstofzuiger Lidl
Robotstofzuiger (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 199,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer opvallende en goedkope gadgets. Benieuwd naar wat de zijn? Bekijk dan hier de meest opvallende gadgets uit week 10.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: robot als schoonmaakhulpje in huis
Sluiten