Action, Lidl en Aldi superaanbieding: apparaat voor in je thuisgym

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks opvallende gadgets in hun winkels en webshops. Soms zijn ze vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat een hometrainer met lage instap van Lidl.

Richt thuis je eigen gym in

Fit blijven terwijl de sportscholen hun deuren hebben gesloten werkt niet voor iedereen even lekker. De een heeft uitgevonden dat in de buitenlucht hardlopen eigenlijk een stuk lekkerder is dan in een warme plakkerige sportschool, maar de ander verlangt nog steeds naar de ergometer, de crosstrainer en hometrainer.

Lidl begrijpt dit gemis. Begripvol als de Duitse supermarktketen is, biedt het een alternatief aan waar je het geld kunt spenderen dat je nu niet uitgeeft aan je sportschoolabonnement: bij de Duitse supermarktketen zelf. Daar ligt namelijk deze week een hometrainer met extra lage instap in de schappen.

hometrainer Lidl
Hometrainer (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: hometrainer met verschillende trainingsprogramma’s

De hometrainer die Lidl deze week verkoopt heeft een opvallend ontwerp. Dankzij de twee frames heeft de ‘fiets’ een hele lage instap waardoor je makkelijk op het zadel klimt. Daarnaast maakt het dubbele frame de hometrainer extra stabiel voor wie debiel hard tekeer gaat op het apparaat.

Lidl’s hometrainer heeft verschillende trainingsprogramma’s (tien in totaal) waardoor het volgens Lidl zelf een apparaat is voor alle fitness niveaus. Wie geen programma wil volgen kan ook gewoon uit een van de twintig weerstandsniveaus kiezen om zichzelf in het zweet te werken. Naast de verschillende programma’s en weerstandsniveaus hebben de handgrepen van de hometrainer een geïntegreerde hartslagmeter, heeft het apparaat een verlicht LCD-beeldscherm (zonder touchscreen) en weegt hij zo’n 45 kilo.

hometrainer Lidl
Hometrainer (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 549,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer opvallende en goedkope gadgets. Benieuwd naar wat de zijn? Bekijk dan hier de meest opvallende gadgets uit week 11.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: apparaat voor in je thuisgym
Sluiten