Action, Lidl en Aldi superaanbieding: het gadget voor schone lucht in huis

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks opvallende gadgets in hun winkels en webshops. Soms zijn ze vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat een luchtreiniger voor frisse lucht in huis.

Schone lucht te koop bij Aldi

Schone lucht leek nog nooit zo’n hoge prioriteit te hebben als in 2020 en 2021. Om geen ‘vervuilde’ lucht in te ademen dragen we buitenshuis een mondkapje, maar binnenshuis is dit gelukkig niet nodig. Dat betekent natuurlijk niet dat de lucht in je huis helemaal schoon is. Het kan altijd schoner als het aan Aldi ligt. Die verkoopt namelijk in week 11 een luchtreiniger die de luchtkwaliteit in je huis meet en de lucht filtert voor een fijn klimaat in huis.

Aldi luchtreiniger
Luchtreiniger (Afbeelding: Aldi)

Luchtreiniger met HEPA-filter

Een luchtreiniger was voor 2020 niet een enorm gewilde gadget en is dat in 2021 nog steeds niet. Het is gewoon niet echt een sexy apparaat. Toch heeft het apparaat wat aan populariteit gewonnen in het afgelopen jaar. Een luchtreiniger is nog altijd geen must in ieder huis, maar is wel een must voor wiens huis net wat te muf is (al doet een raam open zetten ook wonderen).

Aldi’s luchtreiniger heeft een capaciteit van 200 m3/h. Dat betekent dat hij de lucht in een kamer tot 25 vierkante meter kan filteren. Dit doet hij middels een ingebouwd H13 HEPA filter met koolstoffilter. Volgens Aldi is het apparaat vrij geruisloos (30 tot 52 dB) maar dankzij de slaapmodus heb je een grotere kans op een goede nachtrust.

luchtreiniger Aldi
Luchtreiniger (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 79,99 euro

In week 11 verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer opvallende en goedkope gadgets. Benieuwd naar wat de zijn? Bekijk dan hier welke we deze week voor je op een rij hebben gezet.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: het gadget voor schone lucht in huis
Sluiten